Povezane vesti

"Mnogo sam perverzna, nekad i 5 puta dnevno imam odnose" Dara bez zadrške o najvećoj intimi, u telefonu čuva...

"Mnogo sam perverzna, nekad i 5 puta dnevno imam odnose" Dara bez zadrške o najvećoj intimi, u telefonu čuva...

Telegraf pre 25 dana
Pevačica Dara Bubamara ranije je šokirala javnost priznanjem o svom emotivnom i intimnom životu. Iako je nekada govorila o detaljima iz privatnosti i nepristojnim ponudama koje svakodnevno dobija na društvenim mrežama, danas ističe da više ne želi da… »
"Mnogo sam perverzna, 5 puta dnevno imam odnose" Dara Bubamara u svom stilu o najdubljoj intimi: Šalju mi gole slike, sve…

"Mnogo sam perverzna, 5 puta dnevno imam odnose" Dara Bubamara u svom stilu o najdubljoj intimi: Šalju mi gole slike, sve…

Kurir pre 25 dana
Privatni snimak eksplicitnog sadržaja Dare Bubamare je pre nekoliko godina isplivao je u medije, a nakon toga je pevačica bez dlake na jeziku progovorila o intimi. - Nekada i pet puta dnevno imam intimne odnose - izjavila je Dara i otkrila da na… »
"Imam intimne odnose 5 puta dnevno" Naša pevačica šokirala priznanjem, pa se pokajala: "Mnogo sam perverzna! Šalju mi gole…

"Imam intimne odnose 5 puta dnevno" Naša pevačica šokirala priznanjem, pa se pokajala: "Mnogo sam perverzna! Šalju mi gole…

Blic pre 25 dana
Ističe da iako je slobodna i provokativna na društvenim mrežama, deo privatnog života zadržava za sebe. Ranije je govorila previše otvoreno o svom ljubavnom životu, ali sada smatra da treba čuvati privatnost zbog sreće i mira. Pevačica Dara Bubamara (49)… »

Vesti dana »