Povezane vesti

Nikodijević: Uskoro će radovi na metrou biti vidljivi golim okom

Nikodijević: Uskoro će radovi na metrou biti vidljivi golim okom

RTS pre 25 dana
Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević gostujući u Beogradskoj hronici RTS-a govorio je o aktuelnim projektima i radovima u glavnom gradu. Sat na Trgu republike biće popravljen i pod garancijom je. Rebalans je donet iz nužde zbog naplate sporova… »
Nikodijević: U narednim mesecima izgradnja metro stanica, sat na Trgu republike će biti popravljen

Nikodijević: U narednim mesecima izgradnja metro stanica, sat na Trgu republike će biti popravljen

Insajder pre 24 dana
Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević kazao je danas da će u narednim mesecima početi radovi na izgradnji metro stanica za projekat Beogradskog metroa. "Depo je završen, projektovanje je završeno, sada u ovoj godini polako videćete kako… »
Nikodijević: U narednim mesecima izgradnja stanica u otvorenom iskopu za beogradski metro

Nikodijević: U narednim mesecima izgradnja stanica u otvorenom iskopu za beogradski metro

N1 Info pre 24 dana
Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević kazao je da će u narednim mesecima početi radovi na izgradnji metro stanica za projekat Beogradskog metroa. "Depo je završen, projektovanje je završeno, sada u ovoj godini polako videćete kako… »
U aprilu počinje izgradnja prve metro stanice Bele vode

U aprilu počinje izgradnja prve metro stanice Bele vode

Ekapija pre 24 dana
Ilustracija (Foto: Daniel Caluian/shutterstock.com) Početkom aprila krenuće izgradnja prve stanice za Beogradski metro na lokaciji Bele vode, najavio je Stojan Vujko, generalni direktor firme Millennium Team. Millennium Team grupa uključena je u sve… »
Vujko: U aprilu počinju radovi na gradnji prve linije Beogradskog metroa na lokaciji Bele vode

Vujko: U aprilu počinju radovi na gradnji prve linije Beogradskog metroa na lokaciji Bele vode

RTV pre 24 dana
KOPAONIK - Generalni direktor kompanije Millennium Team Stojan Vujko najavio je danas, na 33. Kopaonik biznis forumu, da je planirano da 6. aprila počnu radovi na izgradnji prve linije Beogradskog metroa na lokaciji Bele vode, gde će se nalaziti stanica… »
Direktor Milenijum tima: U aprilu počinje izgradnja prve metro stanice Bele vode

Direktor Milenijum tima: U aprilu počinje izgradnja prve metro stanice Bele vode

Danas pre 24 dana
Generalni direktor firme Milenijum Tim (Millennium Team) Stojan Vujko najavio je danas na Kopaonik biznis forumu da će početkom aprila početi radovi na izgradnji prve stanice za Beogradski metro na lokaciji Bele vode. „Mi smo nabavili TBM mašinu ili… »
Vujko (Milenijum Tim): „U aprilu počinje izgradnja prve metro stanice Bele vode“

Vujko (Milenijum Tim): „U aprilu počinje izgradnja prve metro stanice Bele vode“

Serbian News Media pre 24 dana
Generalni direktor firme Milenijum Tim (Millennium Team) Stojan Vujko najavio je danas na Kopaonik biznis forumu da će početkom aprila početi radovi na izgradnji prve stanice za Beogradski metro na lokaciji Bele vode. „Mi smo nabavili TBM mašinu ili… »
Milenijum tim najavio da u aprilu počinje izgradnju metro stanice Bele vode

Milenijum tim najavio da u aprilu počinje izgradnju metro stanice Bele vode

N1 Info pre 24 dana
Generalni direktor kompanije Milenijum tim (Millennium Team) Stojan Vujko najavio je na 33. Kopaonik biznis forumu, da će u aprilu početi radovi na izgradnji prve stanice za Beogradski metro na lokaciji Bele vode. "Mi smo nabavili TBM mašinu ili… »
Kreće izgradnja prve stanice beogradskog metroa: Vujko najavio radove na Belim vodama već početkom aprila

Kreće izgradnja prve stanice beogradskog metroa: Vujko najavio radove na Belim vodama već početkom aprila

Kurir pre 24 dana
Generalni direktor kompanije Millennium Team Stojan Vujko izjavio je danas da će početkom aprila započeti radovi na izgradnji prve stanice metroa u Beogradu na lokaciji Bele vode. - Mi smo nabavili TBM mašinu ili popularnu 'krticu' koja stiže u Beograd… »
"Krtica" stiže polovinom septembra: U aprilu počinju radovi na izgradnji prve stanice za beogradski metro "Bele vode"

"Krtica" stiže polovinom septembra: U aprilu počinju radovi na izgradnji prve stanice za beogradski metro "Bele vode"

Euronews pre 24 dana
Generalni direktor kompanije Millennium Team Stojan Vujko najavio je danas, na 33. Kopaonik biznis forumu, da će u aprilu početi radovi na izgradnji prve stanice za Beogradski metro na lokaciji Bele vode. "Mi smo nabavili TBM mašinu ili popularnu… »
Stiže "krtica": U aprilu kreću radovi na izgradnji prve stanice Beogradskog metroa

Stiže "krtica": U aprilu kreću radovi na izgradnji prve stanice Beogradskog metroa

B92 pre 24 dana
Generalni direktor kompanije Millennium Team Stojan Vujko najavio je danas, na 33. Kopaonik biznis forumu, da će u aprilu početi radovi na izgradnji prve stanice za Beogradski metro na lokaciji Bele vode. "Mi smo nabavili TBM mašinu ili popularnu… »
Kopaonik biznis forum: Evo kada počinju radovi na izgradnji prve stanice za BG metro

Kopaonik biznis forum: Evo kada počinju radovi na izgradnji prve stanice za BG metro

Telegraf pre 24 dana
Generalni direktor kompanije Millennium Team Stojan Vujko najavio je danas da će u aprilu početi radovi na izgradnji prve stanice za Beogradski metro na lokaciji Bele vode. "Mi smo nabavili TBM mašinu ili popularnu 'krticu' koja stiže u Beograd negde… »

Vesti dana »