Povezane vesti
Danas suđenje sinu autoprevoznika Milomira Jaćimovića, najavljen i skup podrške ispred novosadskog suda
Radio 021 pre 5 dana
Suđenje maloletnom sinu autoprevoznika Milomira Jaćimovića, Milanu, zakazano je za sredu, 4. mart u Osnovnom sudu u Novom Sadu. Suđenje bi trebalo da počne u 11 časova. Ujedno je najavljen i skup podrške pod nazivom "Niko nije sam" koji će početi ispred… »
Suđenje sinu Milomira Jaćimovića 4. marta: Podrška građana ispred suda u Novom Sadu
Luftika pre 4 dana
Suđenje maloletnom sinu autoprevoznika Milomira Jaćimovića, Milanu, zakazano je za sredu, 4. mart u Osnovnom sudu u Novom Sadu. Suđenje bi trebalo da počne u 11 časova. Ujedno je najavljen i skup podrške pod nazivom “Niko nije sam” koji će početi ispred… »
Skup podrške Milanu Jaćimoviću u sredu ispred Novosadskog suda
Moj Novi Sad pre 4 dana
Suđenje sinu autoprevoznika Milomira Jaćimovića Milanu za delo "ometanje službenog lica u vršenju dužnosti" počinje sutra, 4. marta, u 11 sati. Uz poruku "Niko nije sam!" Novosađani su pozvani da dođu u sredu u 10.30 sati ispred Višeg suda u Sutjeskoj 3… »
Suđenje maloletnom sinu autoprevoznika Jaćimovića zakazano za sutra, najavljen skup podrške
In medija pre 4 dana
Suđenje maloletnom sinu autoprevoznika Milomira Jaćimovića, Milanu, zakazano je za sredu, 4. mart u Osnovnom sudu u Novom Sadu. Kako piše 021.rs, suđenje bi trebalo da počne u 11 časova. Ujedno je najavljen i skup podrške pod nazivom „Niko nije sam“ koji… »
Sutra suđenje sinu prevoznika Jaćimovića, najavljen skup podrške ispred suda
NoviSad.com pre 4 dana
Novi Sad – Suđenje Milanu Jaćimoviću, maloletnom sinu autoprevoznika iz Đurđeva Milomira Jaćimovića, zakazano je za sutra, 4. marta u 11 časova, pred Osnovnim sudom u Novom Sadu. Na mrežama se deli poziv za skup podrške ispred suda u 10.30 časova ispred… »
Sutra suđenje maloletnom sinu Milomira Jaćimovića, optuženom za napad na službeno lice
Danas pre 4 dana
Maloletnom sinu autoprevoznika iz Đurđeva Milomira Jaćimovića – Milanu Jaćimoviću, zakazano je suđenje sutra u 11 časova, pred Osnovnim sudom u Novom Sadu, a najavljen je skup podrške u 10: 30 časova, uz poruku „niko nije sam“. On je optužen za napad na… »
Vesti dana »
Eksplozije u blizini američke ambasade u Bagdadu: Sve oštriji sukob na Bliskom istoku (video)
Mondo pre 2 satajoš 47 povezanih
Dopremljene američke žrtve iz Kuvajta: Porodice i Tramp sačekali tela šest američkih vojnika
Večernje novosti pre 24 satajoš 113 povezane
Orban objavio snimak u kom mu Zelenski preti, pa odbrusio: Umesto pretnji i ucena, pokažite Mađarima poštovanje koje zaslužuju (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 42 povezane
Iranske diplomate napuštaju Liban: Izrael izvršio napade u blizini ambasade
Večernje novosti pre 3 satajoš 38 povezanih
Đedović: Moramo da započnemo izgradnju prve nuklearne elektrane u Srbiji pre 2035.
Euronews pre 9 satijoš 26 povezanih