Povezane vesti
Press: Sedam godina života mi je oduzeto, to ne može biti pobeda
N1 Info 03.03.2026
Nakon šest i po godina sudskog procesa, Apelacioni sud je pravosnažno potvrdio da je novinarka Mirjana Nikolić nezakonito dobila otkaz na RTS-u, odnosno Radio Beogradu. Iako je presuda u njenu korist, Nikolić kaže da je ne doživljava kao pobedu, jer joj… »
Novinarka dobila RTS na sudu: "Presudu ne doživljavam kao pobedu, oduzeto mi je sedam godina života"
Nova 03.03.2026
Nakon šest i po godina sudskog procesa, Apelacioni sud je pravosnažno potvrdio da je novinarka Mirjana Nikolić nezakonito dobila otkaz na RTS-u, odnosno Radio Beogradu. Iako je presuda u njenu korist, Nikolić kaže da je ne doživljava kao pobedu, jer joj… »
Novinarka koja je dobila RTS na sudu: Sedam godina života mi je oduzeto, to ne može biti pobeda
N1 Info 03.03.2026
Vesti dana »
„Oh, to ‘međunarodno pravo’ dok istovremeno daje zeleno svetlo američko-izraelskoj agresiji“: Iran ismeva izjavu Kaje Kalas oko Ormuza
Danas pre 17 minutajoš 34 povezane
Preminula beba koja je transportovana iz Čačka u Kragujevac vozilom Hitne pomoći
NIN pre 16 minutajoš 22 povezane
Habuš: Isplatilo se sve ono za šta smo se pripremali dve i po godine
Danas pre 51 minutajoš 58 povezanih
MUP upozorava na lažne SMS poruke za plaćanje saobraćajnih prekršaja
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih