Povezane vesti

(Foto) Naša pevačica izvadila silikone Završila na operaciji, hitno se oglasila: "Apelujem na sve mlade devojke da ne prave…

(Foto) Naša pevačica izvadila silikone Završila na operaciji, hitno se oglasila: "Apelujem na sve mlade devojke da ne prave…

Blic pre 16 dana
Pevačica je istakla da intervencija nije bila bolna, ali očekuje da će oporavak biti izazovan. Njena životna priča sadrži periode odrastanja u teškim uslovima, uključujući život u garaži i samostalno zarađivanje od 16. godine. Pevačica Nataša Alimpić… »
Naša pevačica izvadila silikon iz usana, pa iskreno priznala: "Nisam imala novca i pogrešila sam! Apelujem..."

Naša pevačica izvadila silikon iz usana, pa iskreno priznala: "Nisam imala novca i pogrešila sam! Apelujem..."

Telegraf pre 16 dana
Pevačica Nataša Alimpić izvadila je silikon koji je imala u usnama, a kadrove je podelila na Instagramu. - Konačno je došao momenat da se silikon iz usana izvadi! Čeka me pauza od 15 dana a onda novi osmeh, nova pesma, nova pobede - napisala je. - I ovo… »
"Apelujem na sve mlade devojke da ne naprave istu grešku kao ja..." Nataša Alimpić završila na operacionom stolu, pevačica…

"Apelujem na sve mlade devojke da ne naprave istu grešku kao ja..." Nataša Alimpić završila na operacionom stolu, pevačica…

Kurir pre 16 dana
Nataša Alimpić iznenadila je pratioce na Instagramu kada je objavila da se našla na operacionom stolu. Pevačica je na Instagramu pokazala fotografiju nakon operacije i nešto kasnije otkrila o čemu se radi. Naime, Nataša je otišla kod hirirga radi vađenja… »

Vesti dana »