Повезане вести
Вучић у посети ЕМС: „Ивањица нам је рак рана, потребно је урадити далеководна поља“
ИнфоЛИГА 03.03.2026
Председник Србије Александар Вучић обишао је реконструисани Национални диспечерски центар Електромрежа Србије, где је након обиласка разговарао са руководством ЕМС о даљим улагањима у електроенергетску инфраструктуру. Током… »
Вучић: „Наредних дана мере за стабилност енергетске ситуације“
Сербиан Невс Медиа 03.03.2026
Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће наредних дана бити припремљене мере које треба да обезбеде енергетску сигурност због неизвесности око рата у Персијском заливу. „Сви ћемо у Европи да имамо пакао, ако се… »
Вучић: „Месецима тражим попуну муниције, а јутрос су ми тражили 80 милиона евра“
Сербиан Невс Медиа 03.03.2026
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да му је јутрос речено да је потребно 80 милиона евра за ракете и гранате за Војску Србије, иако је, како је навео, месецима раније тражио комплетну попуну муницијие. „На то сам… »
Вучић: Цене нафте и гаса драстично скачу, тражићемо мере, и даље имамо резерве
РТК 03.03.2026
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће, ако се настави рат на Блиском истоку, Европа што се енергената тиче имати пакао и истакао да не смемо да пустимо да нам цене нафте подивљају и да ће бити тражене мере за… »
Вучић: Цене нафте и гаса драстично скачу, тражићемо мере, и даље имамо резерве
ИндексОнлине 03.03.2026
БЕОГРАД – Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће, ако се настави рат на Блиском истоку, Европа што се енергената тиче имати пакао и истакао да не смемо да пустимо да нам цене нафте подивљају и да ће бити… »
Држава купује још 10 дронова за праћење система преноса електричне енергије
Екапија 03.03.2026
Илустрација (Фото: вест цовбои/схуттерстоцк.цом) Држава ће купити још 10 дронова потребних за праћене рада система преноса електричне енергије, односно за праћење стања посебно по неприступачном терену, најавио је председник… »
Вучић најавио државне мере за енергетску стабилност, улагање у ЕДС и ЕМС
Бизнис.рс 03.03.2026
Рат у Персијском заливу мења планове. Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће наредних дана бити припремљене мере које треба да обезбеде енергетску сигурност због неизвесности око рата у Персијском заливу… »
"Будалом ме правите" Вучић о оружју и наоружавању: "Полудео сам јутрос, што се нисте спремили за то" (видео)
Блиц 03.03.2026
Нагласио је да држава води рачуна о сваком комаду муниције и оружја Рекао је да је месец дана унапред упозоравао на могућност рата Молио сам их да изврше попуну муницијом, гранатама и ракетама, а они јутрос траже додатни новац за… »
Вучић: Месецима тражим попуну муниције, а јутрос су ми тражили 80 милиона евра
Данас 03.03.2026
Председник Србије Александар Вучић ;изјавио је да му је јутрос речено да је потребно 80 милиона евра за ракете и гранате за Војску Србије, иако је, како је навео, месецима раније тражио комплетну попуну муницијие.“На то сам… »
Вучић: У ЕДС потребно уложити 1,4 милијарде, а у ЕМС 400 милиона евра
Данас 03.03.2026
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је за мрежу Електродистрибуције Србије (ЕДС) у наредних пет или шест година потребно уложити 1,4 милијарди евра, без трафо-станица, а за Електромреже Србије (ЕМС) још 400… »
Будалом ме правите! Месец дана причам да ће да избије рат: Вучић о наоружавању Војске Србије
Нова 03.03.2026
Молио сам их да изврше попуну муницијом, гранатама и ракетама, а они јутрос траже додатни новац за то, рекао је председник Србије Александар Вучић. - И на то сам полудео јутрос. Зато што сам их молио, чули сте ме последњи пут… »
Вести дана »
Адвокатска канцеларија Томановић: Студент Лазар Мишић ухапшен на аеродрому без основа
Радио 021 пре 1 сатјош 27 повезаних
Пад цена нафте и скок берзанских индекса у нади да се САД и Иран приближавају споразуму
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 50 повезаних
Звезда се опростила од Владимира Цветковића: Црвено-бели упутили последњи поздрав човеку са којим су покорили Европу и свет...
Курир пре 1 сатјош 64 повезане
Евакуација болесних с брода за крстарење, зараза можда стигла с депоније смећа у Аргентини
Бета пре 3 сатајош 63 повезане
Трампова администрација сеје забуну док покушава да поново отвори Ормуски мореуз
Бета пре 1 сатјош 28 повезаних