Povezane vesti
Vučić u poseti EMS: „Ivanjica nam je rak rana, potrebno je uraditi dalekovodna polja“
InfoLIGA pre 23 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je rekonstruisani Nacionalni dispečerski centar Elektromreža Srbije, gde je nakon obilaska razgovarao sa rukovodstvom EMS o daljim ulaganjima u elektroenergetsku infrastrukturu. Tokom posete, predsednik je ukazao… »
Vučić: „Narednih dana mere za stabilnost energetske situacije“
Serbian News Media pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će narednih dana biti pripremljene mere koje treba da obezbede energetsku sigurnost zbog neizvesnosti oko rata u Persijskom zalivu. „Svi ćemo u Evropi da imamo pakao, ako se rat nastavi. Moja je… »
Vučić: „Mesecima tražim popunu municije, a jutros su mi tražili 80 miliona evra“
Serbian News Media pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu je jutros rečeno da je potrebno 80 miliona evra za rakete i granate za Vojsku Srbije, iako je, kako je naveo, mesecima ranije tražio kompletnu popunu municijie. „Na to sam poludeo jutros. Molio sam ih u… »
Vučić: Cene nafte i gasa drastično skaču, tražićemo mere, i dalje imamo rezerve
RTK pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će, ako se nastavi rat na Bliskom istoku, Evropa što se energenata tiče imati pakao i istakao da ne smemo da pustimo da nam cene nafte podivljaju i da će biti tražene mere za taj problem. Vučić je… »
Vučić: Cene nafte i gasa drastično skaču, tražićemo mere, i dalje imamo rezerve
IndeksOnline pre 1 dan
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će, ako se nastavi rat na Bliskom istoku, Evropa što se energenata tiče imati pakao i istakao da ne smemo da pustimo da nam cene nafte podivljaju i da će biti tražene mere za taj problem… »
Država kupuje još 10 dronova za praćenje sistema prenosa električne energije
Ekapija pre 1 dan
Ilustracija (Foto: west cowboy/shutterstock.com) Država će kupiti još 10 dronova potrebnih za praćene rada sistema prenosa električne energije, odnosno za praćenje stanja posebno po nepristupačnom terenu, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u… »
Vučić najavio državne mere za energetsku stabilnost, ulaganje u EDS i EMS
Biznis.rs pre 1 dan
Rat u Persijskom zalivu menja planove. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će narednih dana biti pripremljene mere koje treba da obezbede energetsku sigurnost zbog neizvesnosti oko rata u Persijskom zalivu. „Svi ćemo u Evropi da imamo… »
"Budalom me pravite" Vučić o oružju i naoružavanju: "Poludeo sam jutros, što se niste spremili za to" (video)
Blic pre 1 dan
Naglasio je da država vodi računa o svakom komadu municije i oružja Rekao je da je mesec dana unapred upozoravao na mogućnost rata Molio sam ih da izvrše popunu municijom, granatama i raketama, a oni jutros traže dodatni novac za to, rekao je predsednik… »
Vučić: Mesecima tražim popunu municije, a jutros su mi tražili 80 miliona evra
Danas pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ;izjavio je da mu je jutros rečeno da je potrebno 80 miliona evra za rakete i granate za Vojsku Srbije, iako je, kako je naveo, mesecima ranije tražio kompletnu popunu municijie.“Na to sam poludeo jutros. Molio sam ih u… »
Vučić: U EDS potrebno uložiti 1,4 milijarde, a u EMS 400 miliona evra
Danas pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je za mrežu Elektrodistribucije Srbije (EDS) u narednih pet ili šest godina potrebno uložiti 1,4 milijardi evra, bez trafo-stanica, a za Elektromreže Srbije (EMS) još 400 miliona evra. „Potrebna su… »
Budalom me pravite! Mesec dana pričam da će da izbije rat: Vučić o naoružavanju Vojske Srbije
Nova pre 1 dan
Molio sam ih da izvrše popunu municijom, granatama i raketama, a oni jutros traže dodatni novac za to, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - I na to sam poludeo jutros. Zato što sam ih molio, čuli ste me poslednji put kada sam govorio, u… »
Vesti dana »
Amerika za prva 4 dana rata izgubila vojnu opremu vrednu nepune 2 milijarde dolara
Telegraf pre 19 minutajoš 33 povezane
Nastavljene totalne blokade četiri puta, ostale obustavljene dok traju pregovori sa Vladom
Serbian News Media pre 8 satijoš 12 povezanih
Pentagon objavio snimak torpedovanja iranske fregate! General Kejn: Rano je za kraj rata; komandant Kuds osumnjičen da radi sa Mosadom?
Večernje novosti pre 9 minutajoš 167 povezanih
Fudbaleri Vojvodine posle jedanaesteraca u polufinalu Kupa Srbije
Radio sto plus pre 54 minutajoš 35 povezanih