Povezane vesti
"Za mene je Novak broj jedan": Slavni teniser se poklonio najvećima, uporedio kako je igrati sa Đokovićem, Nadalom i Federerom…
Nova pre 9 sati
Gael Monfis, slavni francuski teniser, uporedio je igranje protiv Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Nije imao dileme oko toga ko mu je bio najteži rival, jer je od Đokovića izgubio čak u 20 navrata, a nije upisao nijednu pobedu u… »
"Čak je i moja majka navijala za Federera protiv mene"
B92 pre 12 sati
Aleks de Minor prisetio se jedinog susreta koji je odigrao protiv Rodžera Federera, priznajući da je to bilo iskustvo koje ga je potpuno ogolilo pred publikom - i to u Federerovom dvorištu. Australijanac je sa Švajcarcem ukrstio rekete u finalu ATP… »
Šta će reći Srđan?! "U finalu protiv Rodžera - moja majka je navijala za Federera!"
Večernje novosti pre 11 sati
Novak Đoković je tokom karijere imao dva velika, najveća rivala - jedan je Rafael Nadal, a drugi Rodžer Federer za kog je Noletov otac Srđan "posebno vezan", imajući u vidu da je često umeo naglasi kako je Švajcarac nipodaštavao njegovog sina na početku… »
Monfisa pitali da izabere između Đokovića, Nadala i Federera: Evo koga je slavni Francuz odabrao!
Telegraf pre 13 sati
Francuski teniser Gael Monfis jedan je od retkih u vrhu "belog" sporta koji je još uvek aktivan, a da je pritom stariji od Novaka Đokovića. Bio je prisutan u nekoliko era i svakako je pozvan da komentariše bitku za najvećeg svih vremena, što je on i… »
Igrao sam protiv Đokovića, Nadala i Federera 50 puta, evo ko je najbolji igrač svih vremena
Telegraf pre 13 sati
Gael Monfis, jedan od najatraktivnijih tenisera u istoriji ovog sporta, polako se priprema za kraj svoje bogate karijere. Francuz je najavio da će "reket o klin" okačiti krajem 2026. godine, a sumirajući sve što je prošao, dotakao se i čuvene "Velike… »
Vesti dana »
Ovo je policajka poginula sa ćerkom u Sjenici: Sinu se bore za život
Telegraf pre 2 satajoš 12 povezanih
Šabački studenti pozvali na protest: Ne dozvolimo da hapšenja prođu bez reakcije
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Avion Er Srbije sa evakuisanim srpskim državljanima iz Izraela sleteo u Beograd
Telegraf pre 2 satajoš 3 povezane
Manja Grčić o poverenju u medije i izazovima na čelu Javnog servisa: Zapošljavala sam ljude sa RTS-a
Danas pre 3 satajoš 1 povezana