Povezane vesti

Kija Kockar za Telegraf nakon odlaska na Onkologiju, nedeljama prolazi pakao: "Bol je zahvatao svaki mišić..."

Kija Kockar za Telegraf nakon odlaska na Onkologiju, nedeljama prolazi pakao: "Bol je zahvatao svaki mišić..."

Telegraf pre 1 dan
Pobednica prve sezone "Zadruge" i medijska ličnost, Kristina Kija Kockar, danas, 3. marta, objavila je fotografiju na svom Instagramu zbog koje su se mnogi zabrinuli. Na slici se vidi zgrada Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, što je izazvalo… »
"Bio je zahvatio svaki mišić, kost, glavu" Kija Kockar zbog jedne stvari prošla pakao, a kad čujete razlog sve će vam biti…

"Bio je zahvatio svaki mišić, kost, glavu" Kija Kockar zbog jedne stvari prošla pakao, a kad čujete razlog sve će vam biti…

Kurir pre 9 sati
Kija Kockar danas je na vom Instagram profilu podelila fotografiju koja je zabrinula mnoge. Naime, ona je uslikala da se nalazi ispred Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, bez bilo kakve smernice o čemu se radi i kojim povodom je tu. Podsetimo… »
"Samo danas sam ovde", Kija Kockar donela šok odluku, oglasila se nakon posete onkologiji i saopštila...

"Samo danas sam ovde", Kija Kockar donela šok odluku, oglasila se nakon posete onkologiji i saopštila...

Telegraf pre 11 sati
"Bol je zahvatao svaki mišić..." Pobednica "Zadruge 1", medijska ličnost Kristina Kija Kockar danas je bila na onkologiji, a potom se oglasila za naš portal i otkrila sa čime se bori. Progovorila je o svom zdravstvenom stanju i iznela niz detalja, a… »
Kija pokazala da je bila na onkologiji, pa otkrila da je donela odluku "Samo sam danas ovde", pobednica Zadruge sve podelila…

Kija pokazala da je bila na onkologiji, pa otkrila da je donela odluku "Samo sam danas ovde", pobednica Zadruge sve podelila…

Blic pre 11 sati
Pre tri meseca doživela je teške zdravstvene probleme nakon rutinske intervencije i ozbiljnih nuspojava terapije u privatnoj klinici. Zbog svega što je prošla, donela je odluku da se povuče. Pobednica "Zadruge" Kija Kockar pokazala je danas da je bila na… »
Kija Kockar bila na onkologiji: Zabrinula javnost objavom, pa otkrila sve: "Bol mi je zahvatio svaku kost"

Kija Kockar bila na onkologiji: Zabrinula javnost objavom, pa otkrila sve: "Bol mi je zahvatio svaku kost"

Blic pre 12 sati
Kristina Kija Kockar javno je otkrila razloge boravka na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Redovno ide na onkološke kontrole zbog benignih tumora na dojkama operisanih 2018. godine. Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga", Kristina Kija… »
Kija Kockar objavila sliku ispred Onkologije i zabrinula sve: Pre 8 godina je tamo operisala tumor

Kija Kockar objavila sliku ispred Onkologije i zabrinula sve: Pre 8 godina je tamo operisala tumor

Telegraf pre 13 sati
Kija Kockar objavila je fotografiju kojom je zabrinula sve koji je prate. Naime, ona je uslikala da se nalazi ispred Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, bez bilo kakve smernice o čemu se radi i kojim povodom je tu. Podsetimo, Kija Kockar… »

Vesti dana »