Povezane vesti
Sajam sporta u Kragujevcu pod sloganom „Moj grad – moj klub“
RTK 03.03.2026
Sajam sporta biće održan 6. marta na Šumadija sajmu. Ovu manifestaciju organizuje Sportski savez Grada Kragujevca, Sportsko privredno društvo „Radnički“ i FK „Radnički 1923“, pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca. Cilj ove sajamske manifestacije je… »
Sajam sporta u Kragujevcu: Promocija šampiona i zdravih vrednosti pod sloganom „Moj grad, moj klub“
Serbian News Media 03.03.2026
U Kragujevcu će se u petak, 6. marta, održati tradicionalni Sajam sporta pod sloganom „Moj grad, moj klub“. Manifestacija, koja će se odvijati u organizaciji Sportskog saveza grada Kragujevca, SPD Radnički i FK Radnički 1923, a pod pokroviteljstvom… »
Kragujevac: Sajam sporta u petak, 6. marta
Pressek 03.03.2026
U organizaciji Sportskog saveza, SPD Radnički i FK Radnički 1923, a pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca, na Šumadija sajmu u petak, 6. marta, održaće se Sajam sporta. I ove godine u organizaciju Sajma uključili su se profesionalni klubovi i gradski… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak, 7. april: Ujutru oblačno, u toku dana duži sunčani intervali
Serbian News Media pre 1 satjoš 35 povezanih
Putevi Srbije: Ne otvarajte SMS poruke o nenaplaćenoj putarini ili prekoračenju brzine
RTV Novi Pazar pre 46 minutajoš 21 povezana
Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila tri osobe i zaplenila pola kilograma marihuane
Insajder pre 2 satajoš 22 povezane
BLOG UŽIVO: Iran upozorava: Trampove pretnje mogu pogoditi i američku teritoriju
Insajder pre 51 minutajoš 47 povezanih