Povezane vesti
Tramp o Iranu na Mundijalu: "Briga me"
B92 pre 2 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da ga nije briga da li će fudbalska reprezentacija Irana učestvovati na predstojećem Svetskom prvenstvu. Amerika će, uz Kanadu i Meksiko, kao što je već poznato, ove godine ugostiti najbolje svetske selekcije, među… »
Tramp o učešću reprezentacije Irana na Svetskom prvenstvu: Nije me briga da li će igrati
Newsmax Balkans pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ga nije briga da li će fudbalska reprezentacija Irana učestvovati na predstojećem Svetskom prvenstvu koje se održava u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Meksiku. "Zaista me nije briga. Mislim da je… »
Donald Tramp se oglasio usred rata i haosa: "Nije me briga da li će Iran igrati Svetsko prvenstvo"
Telegraf pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ga nije briga da li će fudbalska reprezentacija Irana učestvovati na predstojećem Svetskom prvenstvu koje se održava u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Meksiku. - Zaista me nije briga. Mislim… »
Tramp preti da će prekinuti svu trgovinu sa Španijom, oštro i o Starmeru: "On nije Vinston Čerčil"
N1 Info pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp kritikovao je danas saveznike SAD, navodeći da je posebno nezadovoljan Ujedinjenim Kraljevstvom i Španijom. Posebno oštar komentar Tramp je dao o premijeru Velike Britanije Kiru Starmeru: "Nemamo posla sa Vinstonom… »
(Video) EU nikad nije bila bliža ratu! Eksplozije odjeknule ostrvom, Grčka, Francuska i Nemačka odmah poslale jako naoružanje…
Blic pre 1 dan
Velika Britanija šalje razarač HMS Dragon i helikoptere sa sposobnostima protiv dronova tek nakon poziva kiparskog predsednika. Reakcije britanske javnosti i medija su negativne, ističući da su drugi saveznici morali da brane britansku bazu na Kipru… »
Starmer: Velika Britanija šalje vojni brod i helikoptere na Kipar nakon napada na vojnu bazu
Beta pre 1 dan
Premijer Velike Britanije Kir Starmer (Keir) izjavio je danas da njegova zemlja šalje vojni brod i helikoptere na Kipar nakon što je dron pogodio britansku bazu na tom ostrvu. Starmer je rekao da je predsedniku Kipra Nikosu Hristodulidisu preneo da… »
Starmer: Velika Britanija šalje vojni brod i helikoptere na Kipar nakon napada na vojnu bazu
Serbian News Media pre 1 dan
Premijer Velike Britanije Kir Starmer (Keir) izjavio je danas da njegova zemlja šalje vojni brod i helikoptere na Kipar nakon što je dron pogodio britansku bazu na tom ostrvu. Starmer je rekao da je predsedniku Kipra Nikosu Hristodulidisu preneo da… »
Velika Britanija šalje razarač i helikoptere na Kipar nakon iranskih napada
Nedeljnik pre 1 dan
Britanski premijer Kir Starmer izjavio je da Ujedinjeno Kraljevstvo upućuje helikoptere sa kapacitetima za borbu protiv dronova na Kipar, kao i da u region raspoređuje protivvazdušni razarač Kraljevske mornarice HMS Dragon, piše Al Džazira. „Ujedinjeno… »
Starmer: Britanija šalje na Kipar razarač i helikoptere koji mogu da obaraju dronove
Euronews pre 1 dan
Britanski premijer Kir Starmer potvrdio je danas da će Velika Britanija poslati svoje helikoptere HMS "Zmaj" koji imaju sposobnost da obaraju dronove, nakon razgovora sa kiparskim predsednikom Kipra Nikosom Hristodulidesom. "Uvek ćemo delovati u interesu… »
Radio sto plus pre 1 dan
Starmer je rekao da je predsedniku Kipra Nikosu Hristodulidisu preneo da London raspoređuje helikoptere sa mogućnostima za borbu protiv dronova i razarač protivvazdušne odbrane HMS Dragon u region. Dron iranske proizvodnje pogodio je bazu britanskog… »
Predsednik Iranske fudbalske federacije nije optimističan po pitanju učešća ekipe na Svetskom prvenstvu
Danas pre 2 dana
Predsednik Iranske fudbalske federacije Mehdi Taj izjavio je da nije siguran da li će nacionalni tim moći da igra utakmice Svetskog prvenstva u Sjedinjenim Američkim Državama, nakon iznenadnog bombardovanja Irana od strane SAD i Izraela. – Ono što je… »
Vesti dana »
Kurdi demantuju da su upali na teritoriju Irana: Zašto je onda IRGC dejstvovao po iračkom Kurdistanu?
Euronews pre 4 minutajoš 69 povezanih
Đedović: Situacija sa derivatima na globalnom tržištu složena, Srbija dobro snabdevena
NIN pre 2 satajoš 24 povezane