Povezane vesti
Fon der Lajen: „Zaključen 20. paket sankcija Rusiji“
REUC pre 22 dana
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen saopštila je danas da je „zaključen 20. paket sankcija Rusiji“. „Upravo sam razgovarala sa predsednikom (Ukrajine) Zelenskim. Fokusirani smo na naše zajedničke prioritete: zaključenje usvajanja kredita… »
Fon der Lajen: Zaključen 20. paket sankcija Rusiji
Beta pre 21 dana
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen saopštila je danas da je "zaključen 20. paket sankcija Rusiji". "Upravo sam razgovarala sa predsednikom (Ukrajine) Zelenskim. Fokusirani smo na naše zajedničke prioritete: zaključenje usvajanja kredita… »
Serbian News Media pre 21 dana
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen saopštila je danas da je „zaključen 20. paket sankcija Rusiji“. „Upravo sam razgovarala sa predsednikom (Ukrajine) Zelenskim. Fokusirani smo na naše zajedničke prioritete: zaključenje usvajanja kredita… »
Radio sto plus pre 21 dana
“Upravo sam razgovarala sa predsednikom (Ukrajine) Zelenskim. Fokusirani smo na naše zajedničke prioritete: zaključenje usvajanja kredita za podršku Ukrajini i 20. paketa sankcija”, napisala je Fon der Lajen na društvenoj mreži Instagram. Ona je dodala… »
Vesti dana »
Pokret Mi snaga naroda podneo zahtev za ostavku predsednika Vučića
Serbian News Media pre 1 satjoš 3 povezane