Povezane vesti
Fon der Lajen: „Zaključen 20. paket sankcija Rusiji“
REUC 03.03.2026
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen saopštila je danas da je „zaključen 20. paket sankcija Rusiji“. „Upravo sam razgovarala sa predsednikom (Ukrajine) Zelenskim. Fokusirani smo na naše zajedničke prioritete: zaključenje usvajanja kredita… »
Fon der Lajen: Zaključen 20. paket sankcija Rusiji
Beta 03.03.2026
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen saopštila je danas da je "zaključen 20. paket sankcija Rusiji". "Upravo sam razgovarala sa predsednikom (Ukrajine) Zelenskim. Fokusirani smo na naše zajedničke prioritete: zaključenje usvajanja kredita… »
Serbian News Media 03.03.2026
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen saopštila je danas da je „zaključen 20. paket sankcija Rusiji“. „Upravo sam razgovarala sa predsednikom (Ukrajine) Zelenskim. Fokusirani smo na naše zajedničke prioritete: zaključenje usvajanja kredita… »
Radio sto plus 03.03.2026
“Upravo sam razgovarala sa predsednikom (Ukrajine) Zelenskim. Fokusirani smo na naše zajedničke prioritete: zaključenje usvajanja kredita za podršku Ukrajini i 20. paketa sankcija”, napisala je Fon der Lajen na društvenoj mreži Instagram. Ona je dodala… »
Vesti dana »
Požari širom Srbije: Gori kod Kule, Šabac u dimu, pogledajte šta je izgorelo (video, foto)
Dnevnik pre 5 satijoš 32 povezane
Aleksandra Rakića savladale emocije: "Ja sam sa Balkana, u sarmi ima supermoći"
Mondo pre 2 satajoš 87 povezanih
Brat i sestra ostavili dva oproštajna pisma pre horora u stanu na Bežanijskoj kosi! Zajedno isplanirali krvoproliće, pa otišli u smrt - novi detalji
Kurir pre 5 satijoš 24 povezane
U jednom gradu u Srbiji ubedljivo najtoplije - čak 38°C, najsvežije na Kopaoniku 21°C
Euronews pre 8 satijoš 36 povezanih
Studenti u Nišu odali poštu stradalima u padu nadstrešnice u Novom Sadu
Medijska kutija pre 2 satajoš 21 povezana