Povezane vesti
"Porodica mi je ostala u Dubaiju" Biljana Tipsarević se vratila u Srbiju, u strahu je za najmilije, evo šta je doživela: Ovo…
Kurir 03.03.2026
Biljana Tipsarević, modna kreatorka i supruga tenisera Janka Tipsarevića vratila se iz Dubaija u Beograd, nakon čega se obratila javnosti emotivnim rečima. Pre povratka u Srbiju, Biljana je na Instagramu objavljivala dešavanja iz Dubaija, pa i snimak… »
Biljana Tipsarević se vratila iz Dubaija: "Ovo su teški dani. Moja porodica je i dalje tamo" FOTO
B92 03.03.2026
Modna dizajnerka Biljana Tipsarević doskoro je boravila u Dubaiju, odakle se oglašavala i delila uznemirujuće fotografije i snimke na kojima se videlo kako gori zgrada i sve je u crnom dimu. Dizajnerka se sada vratila u Srbiju i emotivnim rečima se… »
Biljana Tipsarević se vratila u Srbiju: Otkrila da joj je porodica i dalje u Dubaiju, pokazala potresne prizore (foto)
Mondo 03.03.2026
Biljana Tipsarević do nedavno je boravila u Dubaiju, odakle se oglašavala i delila uznemirujuću fotografije i snimke na kojima se videlo kako gori zgrada i sve je u crnom dimu. U emotivnoj objavi na Instagramu, podelila je slike nastale pre samo nekoliko… »
Biljana Tipsarević se vratila iz Dubaija za Srbiju, otkrila šta je doživela: "Moja porodica je i dalje tamo"
Telegraf 03.03.2026
Biljana Tipsarević do nedavno je boravila u Dubaiju, odakle se oglašavala i delila uznemirujuću fotografije i snimke na kojima se videlo kako gori zgrada i sve je u crnom dimu. Dizajnerka se sada vratila u Srbiju i obratila emotivnim rečima. Njenu objavu… »
Vesti dana »
Taj film Evropa neće gledati: Americi ne pada napamet da krene sa Nemcima u pohod na Istok
Sputnik pre 1 satjoš 28 povezanih
"Sačekali su nas ljudi koji su izašli iz kombija sa natpisom 'Srbija pobeđuje'": Andrej je jedan od napadnutih aktivista u Resniku, za Nova.rs otkriva šta se dešavalo sinoć
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih
Alarmantan izveštaj o slobodi medija: Srbija najgora u regionu, Vučić označen kao „medijski predator“, SAD pale na 64. mesto
Nova pre 8 satijoš 20 povezanih
Za prvomajske praznike pojačane kontrole u Nišu: od početka godine 120 poginulih na putevima
Gradski portal 018 pre 30 minutajoš 31 povezana
Veliki problem za Real - Edi Tavares u trci sa vremenom za F4!
Sportske.net pre 1 satjoš 30 povezanih