Povezane vesti
"Porodica mi je ostala u Dubaiju" Biljana Tipsarević se vratila u Srbiju, u strahu je za najmilije, evo šta je doživela: Ovo…
Kurir 03.03.2026
Biljana Tipsarević, modna kreatorka i supruga tenisera Janka Tipsarevića vratila se iz Dubaija u Beograd, nakon čega se obratila javnosti emotivnim rečima. Pre povratka u Srbiju, Biljana je na Instagramu objavljivala dešavanja iz Dubaija, pa i snimak… »
Biljana Tipsarević se vratila iz Dubaija: "Ovo su teški dani. Moja porodica je i dalje tamo" FOTO
B92 03.03.2026
Modna dizajnerka Biljana Tipsarević doskoro je boravila u Dubaiju, odakle se oglašavala i delila uznemirujuće fotografije i snimke na kojima se videlo kako gori zgrada i sve je u crnom dimu. Dizajnerka se sada vratila u Srbiju i emotivnim rečima se… »
Biljana Tipsarević se vratila u Srbiju: Otkrila da joj je porodica i dalje u Dubaiju, pokazala potresne prizore (foto)
Mondo 03.03.2026
Biljana Tipsarević do nedavno je boravila u Dubaiju, odakle se oglašavala i delila uznemirujuću fotografije i snimke na kojima se videlo kako gori zgrada i sve je u crnom dimu. U emotivnoj objavi na Instagramu, podelila je slike nastale pre samo nekoliko… »
Biljana Tipsarević se vratila iz Dubaija za Srbiju, otkrila šta je doživela: "Moja porodica je i dalje tamo"
Telegraf 03.03.2026
Biljana Tipsarević do nedavno je boravila u Dubaiju, odakle se oglašavala i delila uznemirujuću fotografije i snimke na kojima se videlo kako gori zgrada i sve je u crnom dimu. Dizajnerka se sada vratila u Srbiju i obratila emotivnim rečima. Njenu objavu… »
Vesti dana »
Gori stambeni objekat u Čačku! Vatra guta krovnu konstrukciju: Vatrogasci hitno izleteli na teren, dramatične scene u centru grada (video)
Kurir pre 2 satajoš 32 povezane
Brutalno iskreni Rakić! Srpski borac otvorio dušu posle velike pobede u Beogradskoj areni!
Kurir pre 1 satjoš 87 povezanih
Pronađena tela brata i sestre u stanu na Bežanijskoj kosi: Komšije osetile neprijatan miris, sumnja se na ubistvo i samoubistvo
Dnevnik pre 24 satajoš 24 povezane
U 16h najtoplije u Somboru - 38 stepeni, najsvežije na Kopaoniku - 21 stepen
Insajder pre 8 satijoš 36 povezanih
"Tuga je ista kao i pre 21 mesec": Komemorativni skupovi u Nišu i Novom Sadu
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana