Povezane vesti
"Porodica mi je ostala u Dubaiju" Biljana Tipsarević se vratila u Srbiju, u strahu je za najmilije, evo šta je doživela: Ovo…
Kurir pre 21 sat
Biljana Tipsarević, modna kreatorka i supruga tenisera Janka Tipsarevića vratila se iz Dubaija u Beograd, nakon čega se obratila javnosti emotivnim rečima. Pre povratka u Srbiju, Biljana je na Instagramu objavljivala dešavanja iz Dubaija, pa i snimak… »
Biljana Tipsarević se vratila iz Dubaija: "Ovo su teški dani. Moja porodica je i dalje tamo" FOTO
B92 pre 23 sata
Modna dizajnerka Biljana Tipsarević doskoro je boravila u Dubaiju, odakle se oglašavala i delila uznemirujuće fotografije i snimke na kojima se videlo kako gori zgrada i sve je u crnom dimu. Dizajnerka se sada vratila u Srbiju i emotivnim rečima se… »
Biljana Tipsarević se vratila u Srbiju: Otkrila da joj je porodica i dalje u Dubaiju, pokazala potresne prizore (foto)
Mondo pre 24 sata
Biljana Tipsarević do nedavno je boravila u Dubaiju, odakle se oglašavala i delila uznemirujuću fotografije i snimke na kojima se videlo kako gori zgrada i sve je u crnom dimu. U emotivnoj objavi na Instagramu, podelila je slike nastale pre samo nekoliko… »
Biljana Tipsarević se vratila iz Dubaija za Srbiju, otkrila šta je doživela: "Moja porodica je i dalje tamo"
Telegraf pre 24 sata
Biljana Tipsarević do nedavno je boravila u Dubaiju, odakle se oglašavala i delila uznemirujuću fotografije i snimke na kojima se videlo kako gori zgrada i sve je u crnom dimu. Dizajnerka se sada vratila u Srbiju i obratila emotivnim rečima. Njenu objavu… »
Vesti dana »
Pogođeni američki konzulat u Dubaiju i baza u Kataru, SAD potopile iranski ratni brod
Danas pre 2 satajoš 33 povezane
Nastavljene totalne blokade četiri puta, ostale obustavljene dok traju pregovori sa Vladom
Serbian News Media pre 8 satijoš 12 povezanih
BLOG UŽIVO: Izrael pokrenuo novi talas napada na ciljeve u Teheranu, Senat SAD prvi put glasa o ratu s Iranom
Insajder pre 43 minutajoš 167 povezanih
"Moram javno da kažem, neki se raduju kad gubimo": Tanjga progovorio o skandiranju navijača koji ga teraju
Mondo pre 1 satjoš 35 povezanih