Povezane vesti
"Sigurna sam da je on i dalje ljut na mene..." Bolno priznanje Marija Šerifović o pokojnom Saši Popoviću: Znao je on...
Kurir pre 1 dan
Pevačica Marija Šerifović progovorila je o pokojnom Saši Popoviću, sa kojim je godinama sarađivala kroz muzičko takmičenje " Zvezde Granda". Marija je sigurna da je Saša i dalje pomalo ljut na nju, pa je otkrila i zbog čega. - Okej, možda je na mene… »
"Sigurna sam da je i dalje malo ljut na mene", Marija Šerifović o Saši Popoviću: "3 godine sam kukala zbog..."
Telegraf pre 1 dan
Dokumentarni film "Sale", o estradnom magu Saši Popoviću, izazvao je veliku pažnju javnosti. U filmu je govorila i pop zvezda Marija Šerifović koja Saleta pamti kao velikog šaljivdžiju, sa kojim nikada nije bilo dosadno. - Okej, možda je na mene… »
"Sigurna sam da je on i dalje ljut na mene", Marija Šerifović iskreno o pokojnom Saši Popoviću: "Znao je on kakva je situacija"…
Blic pre 1 dan
Marija je naglasila da je ponosna na način na koji tim nastavlja rad u takmičenju posle Sašine smrti. Želela je da zadrži uspomenu na Sašu, pa je uzela zlatni nožić i majicu iz njegove kancelarije. Pevačica Marija Šerifović progovorila je o pokojnom Saši… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 5. mart: Pre podne oblačno i kišovito, popodne razvedravanje
Nova pre 6 satijoš 6 povezanih
Ne stišavaju se sukobi na Bliskom istoku – oborena dva iranska bombardera iznad Katara, Teheran preti udarima na izraelski nuklearni kompleks
RTS pre 29 minutajoš 2 povezane
„Zar ne bi bilo bolje da sada prestanemo da snabdevamo EU“: Putin „razmišljao naglas“ o najavljenim ograničenjima EU na kupovinu ruskog gasa
Danas pre 7 satijoš 4 povezane
Evropska komisija potvrdila da je MOL prijavio Janaf: "Procenjujemo žalbu po našim procedurama"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Verenica Marka Đokovića podelila prvu sliku bebe. Neodoljiv prizor iz njihovog doma u Španiji raznežio sve: "Besane noći"
Blic pre 10 satijoš 4 povezane