Povezane vesti
"Tužila sam Aleksandra Tijanića i RTS": Ana Nikolić otkrila da je bila u depresiji nakon što nije pobedila na Beoviziji
Nova pre 21 dana
Kada se 2006. godine pojavila na sceni Beovizije sa numerom „Romale romali“, Ana Nikolić važila je za jednog od najozbiljnijih kandidata za pobedu. U nastup je, kako danas ističe, uložila mesece rada, energije i novca, verujući da je trijumf nadohvat… »
Ana Nikolić tužila RTS, posle mnogo godina otkrila - završila na crnoj listi Javnog servisa?! "Pala sam..."
Telegraf pre 21 dana
Pop pevačica Ana Nikolić bila je jedan od favorita na Beoviziji 2006. godine kada se takmičila sa pesmom "Romale romali", koja je i danas jedan od najvećih srpskih hitova. Ana Nikolić je sada otkrila da je bila jako razočarana što nije odnela pobedu, te… »
Tužila RTS posle nastupa na Beoviziji: Ana Nikolić izgubila na sudu, pa saznala da je na "crnoj listi" Javnog servisa
Mondo pre 21 dana
2006. godine pevačica Ana Nikolić je učestvovala na Beoviziji sa pesmom "Romale, romali"- Pesmu je napisao Kiki Lesandrić iz Pilota, a navodno je koštala 30.000 evra. Ana nije pobedila, odlučila je da tuži tadašnjeg generalnog direktora RTS-a, Aleksandra… »
Tužila RTS, pa izgubila na sudu: Ana Nikolić završila na crnoj listi Javnog servisa - Njihova publika stvarno nije moja...
Kurir pre 21 dana
Ana Nikolić se tek sada, nakon nekoliko godina medijske pauze, oglasila i progovorila o svom trenutnom životu, ali i o periodu velike popularnosti koji je trajao godinama. Sve je počelo 2006. godine kada je pevačica učestvovala na Beoviziji sa pesmom… »
Vesti dana »
RZS: Prosečna neto zarada u januaru u javnom sektoru 126.554 dinara, kod preduzetnika - upola manja
N1 Info pre 2 satajoš 31 povezana
Kritika Trampu od velikog evropskog saveznika! Juče predsednik, danas vicekancelar! (video, foto)
Kurir pre 7 minutajoš 44 povezane
'Amerika pregovara sama sa sobom': Teheran; svet u strahu od recesije
BBC News pre 2 satajoš 51 povezana