Povezane vesti
"Bio je deo naše porodice" Viki Miljković u suzama govorila o Saši Popoviću: Ja znam da je on i sada tu...
Kurir pre 13 sati
Viki Miljković emotivno je govorila o dugogodišnjem prijateljstvu sa Sašom Popovićem u dokumentarnom filmu „Sale“, posvećenom njegovom životu i karijeri. Saša Popović, koji je preminuo 1. marta 2025. godine i njegova supruga Suzana Jovanović nisu Violeti… »
Viki Miljković ne može da se pomiri sa činjenicom da njenog prijatelja više nema: "Znam da je on i dalje tu"
Telegraf pre 12 sati
Pevačica Viki Miljković u dokumentarnom filmu "Sale emotivno je govorila o dugogodišnjem prijateljstvu sa estradnim magom Sašom Popovićem. Saša Popović, koji je preminuo 1. marta 2025. godine i njegova supruga Suzana Jovanović, Violeti i njenom suprugu… »
Bio je deo naše porodice: Viki Miljković se rasplakala u dokumentarcu posvećenom Saši Popoviću (foto)
Večernje novosti pre 16 sati
FOLK zvezda Violeta Viki Miljković, dugogodišnja prijateljica i saradnica Saše Popovića, učestvovala je u dokumentarnom filmu "Sale" posvećenom njegovom životu i radu, gde je emotivno govorila o njihovom prijateljstvu i godinama zajedničke saradnje… »
Vesti dana »
Ministar spoljnih poslova: „SAD bombarduju Iran iz inata“
Serbian News Media pre 17 minutajoš 83 povezane
Poljoprivrednici i danas blokiraju pojedine puteve: Čeka se ishod pregovora sa Vladom
Radio 021 pre 42 minutajoš 10 povezanih
Modžtaba Hamnei, mogući naslednik iranskog vrhovnog vođe, preživeo napad
RTV pre 22 minutajoš 16 povezanih
Odjednom će se naoblačiti! Vremenski obrt kreće već danas, stiže kiša: Zaobići će samo ova 2 dela Srbije
Telegraf pre 2 satajoš 17 povezanih