Povezane vesti

"Bio je deo naše porodice" Viki Miljković u suzama govorila o Saši Popoviću: Ja znam da je on i sada tu...

"Bio je deo naše porodice" Viki Miljković u suzama govorila o Saši Popoviću: Ja znam da je on i sada tu...

Kurir pre 13 sati
Viki Miljković emotivno je govorila o dugogodišnjem prijateljstvu sa Sašom Popovićem u dokumentarnom filmu „Sale“, posvećenom njegovom životu i karijeri. Saša Popović, koji je preminuo 1. marta 2025. godine i njegova supruga Suzana Jovanović nisu Violeti… »
Viki Miljković ne može da se pomiri sa činjenicom da njenog prijatelja više nema: "Znam da je on i dalje tu"

Viki Miljković ne može da se pomiri sa činjenicom da njenog prijatelja više nema: "Znam da je on i dalje tu"

Telegraf pre 12 sati
Pevačica Viki Miljković u dokumentarnom filmu "Sale emotivno je govorila o dugogodišnjem prijateljstvu sa estradnim magom Sašom Popovićem. Saša Popović, koji je preminuo 1. marta 2025. godine i njegova supruga Suzana Jovanović, Violeti i njenom suprugu… »
Bio je deo naše porodice: Viki Miljković se rasplakala u dokumentarcu posvećenom Saši Popoviću (foto)

Bio je deo naše porodice: Viki Miljković se rasplakala u dokumentarcu posvećenom Saši Popoviću (foto)

Večernje novosti pre 16 sati
FOLK zvezda Violeta Viki Miljković, dugogodišnja prijateljica i saradnica Saše Popovića, učestvovala je u dokumentarnom filmu "Sale" posvećenom njegovom životu i radu, gde je emotivno govorila o njihovom prijateljstvu i godinama zajedničke saradnje… »

Vesti dana »