Povezane vesti

"Prolazim kao i svaka majka, nije lako": Snežana Đurišić otkrila kako se oseća njen sin nakon izlaska iz bolnice

"Prolazim kao i svaka majka, nije lako": Snežana Đurišić otkrila kako se oseća njen sin nakon izlaska iz bolnice

Nova pre 1 dan
Javnost je nedavno šokirala vest da je sin pevačice Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, pretučen u jednom stanu na Vračaru. Gvozdenović je, zbog povreda koje je tom prilikom zadobio, završio u bolnici, a juče je izašao kući. Snežana Đurišić je sada… »
"Teško mi je..." Snežana Đurišić otvorila dušu nakon drame sa Markom, jedna stvar je najviše pogađa

"Teško mi je..." Snežana Đurišić otvorila dušu nakon drame sa Markom, jedna stvar je najviše pogađa

Kurir pre 1 dan
Marko Gvozdenović, sin naše pevačice Snežane Đurišić, nedavno je pretučen u stanu na Vračaru, a sada je ona gostujući u emisiji Amidži šou progovorila o njegovom zdravstvenom stanju. Nakon što je Marko otpušten iz bolnice, pevačica je sada tokom… »
"Teško mi je!" Snežana Đurišić se slomila na pitanje o sinu, otkrila njegovo stanje: "Mora da se bori..."

"Teško mi je!" Snežana Đurišić se slomila na pitanje o sinu, otkrila njegovo stanje: "Mora da se bori..."

Telegraf pre 1 dan
Marko Gvozdenović, sin naše pevačice Snežane Đurišić, nedavno je pretučen u stanu na Vračaru, a sada je pevačica, gostujući u emisiji Amidži šou, progovorila o njegovom zdravstvenom stanju. - Šta te najviše pogađa povodom pisanja portala o tvom sinu i… »
Sin Snežane Đurišić ćuti nakon brutalnog prebijanja: Majka mu najveća podrška, a ovo je rekao za nju i njenog dečka

Sin Snežane Đurišić ćuti nakon brutalnog prebijanja: Majka mu najveća podrška, a ovo je rekao za nju i njenog dečka

Mondo pre 2 dana
Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, nedavno je izašao iz bolnice nakon što je bio hospitalizovan zbog stravičnog mučenja koje je doživeo u stanu poznanika na Vračaru. Podsetimo, pored dvojice muškaraca, utvrđeno je i da ga je maltretirala maloletnica… »

Vesti dana »