Povezane vesti

Tramp: Nije me briga da li će Iran učestvovati na Svetskom prvenstvu u fudbalu

Tramp: Nije me briga da li će Iran učestvovati na Svetskom prvenstvu u fudbalu

RTV pre 15 sati
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je sinoć da ga nije briga da li će fudbalska reprezentacija Irana učestvovati na predstojećem Svetskom prvenstvu, koje se održava u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Meksiku. "Zaista me nije… »
Hoće li Iran igrati na Mundijalu? Oglasio se i Tramp

Hoće li Iran igrati na Mundijalu? Oglasio se i Tramp

Sportske.net pre 15 sati
Fudbalska reprezentacija Irana plasirala se na Mundijal koji će se od 11. juna do 19. jula održati u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Meksiku. Ipak, nakon početka sukoba na Bliskom istoku u kojem su Amerikanci napali Iran veliko je pitanje da li… »
Tramp bez dlake na jeziku: „Baš me briga za Iran na Mundijalu!“

Tramp bez dlake na jeziku: „Baš me briga za Iran na Mundijalu!“

Hot sport pre 15 sati
Politička oluja nad Svetskim prvenstvom – selekcija Irana pod znakom pitanja Predsednik SAD Donald Tramp ponovo je izazvao buru izjavom o učešću Irana na predstojećem Svetskom prvenstvu 2026, koje će biti održano u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi… »
Tramp: Zaista me nije briga da li će Iran učestvovati na Svetskom prvenstvu

Tramp: Zaista me nije briga da li će Iran učestvovati na Svetskom prvenstvu

Radio sto plus pre 14 sati
“Zaista me nije briga. Mislim da je Iran teško poražena zemlja”, rekao je Tramp za Politiko, a prenosi danas Bi-Bi-Si (BBC). BBC je, kako se navodi, kontaktirao Međunarodnu fudbalsku federaciju (Fifa) za komentar ove Trampove izjave. Trampovi komentari… »
Tramp: Briga me hoće li Iran učestvovati na Svetskom prvenstvu

Tramp: Briga me hoće li Iran učestvovati na Svetskom prvenstvu

Sport klub pre 15 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ga nije briga da li će fudbalska reprezentacija Irana učestvovati na predstojećem Svetskom prvenstvu, koje se održava u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Meksiku. „Zaista me nije briga. Mislim da je… »
Tramp usred rata progovorio o Mundijalu: Nije me briga da li će oni igrati!

Tramp usred rata progovorio o Mundijalu: Nije me briga da li će oni igrati!

Kurir pre 16 sati
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da ga ne zanima da li će fudbalska reprezentacija Irana učestvovati na predstojećem Svetskom prvenstvu koje se održava u SAD, Kanadi i Meksiku. "Stvarno me nije briga hoće li Iran učestvovati na Svetskom… »
Donald Tramp grmi: Nije me briga (video)

Donald Tramp grmi: Nije me briga (video)

Večernje novosti pre 17 sati
U moru ratnih vesti pojavi se i neka sportska, koja verovatno u ovom trenutku i ne zanima toliko svet kao kada će stati sukob na Bliskom istoku. A glavna adresa je Donald Tramp. FOTO: Tanjug/AP Naime, američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ga… »

Vesti dana »