Povezane vesti
"Muvala me je udata pevačica, ima i dete" Šok priznanje Nele Vidaković (43): "Njeno ime počinje na slovo M"
Blic 04.03.2026
Nela nije želela da otkrije identitet koleginice, ali je navela da njeno ime počinje slovom M. Istakla je da je danas u vezi i da ne reaguje na udvaranja, iako joj komplimenti i dalje prijaju. Pevačica Nela Vidaković (43) nedavno je šokirala javnost… »
"Hiljadu evra potrošim za pet minuta" Naša pevačica ima kozmetički salon u kući, a jede sa pozlaćenim escajgom: Ovo su detalji…
Blic 04.03.2026
Nela je najviše zarađivala devedesetih godina, tokom vrhunca karijere, ali je izgubila deo bogatstva zbog lošeg finansijskog upravljanja. U njenoj luksuznoj kući u Beogradu nalazi se salon u kom radi njena snajka. Pevačica Nela Bijanić oglasila se na… »
"Hiljadu evra potrošim za pet minuta" Naša pevačica ima kozmetički salon u kući, 4 dnevne sobe, 4 toaleta, 8 terasa i jede…
Kurir 04.03.2026
Pevačica Nela Bijanić oglasila se na društvenim mrežama i otkrila da može da potroši hiljadu evra za pet minuta. Ona u svom domu ima kozmetički salon, dok se ranije pričalo i o njenom pozlaćenom escajgu. - Ja sam žena koja u principu može deset evra da… »
Vesti dana »
Počela svadba Meline Arnold i milionera: Sređivala se na jahti od 10.000.000, muž je ne ispušta iz ruku
Mondo pre 38 minutajoš 61 povezana
Iran: Ormuz ostaje zatvoren dok se ne postigne trajni mir; Tramp: Nećemo pristati na ucene Teherana
RTS pre 9 minutajoš 49 povezanih
Partizan se vratio na drugo mesto: Crno-beli okrenuli Železničar u Humskoj
Mondo pre 1 satjoš 49 povezanih