Povezane vesti

"Muvala me je udata pevačica, ima i dete" Šok priznanje Nele Vidaković (43): "Njeno ime počinje na slovo M"

"Muvala me je udata pevačica, ima i dete" Šok priznanje Nele Vidaković (43): "Njeno ime počinje na slovo M"

Blic pre 46 minuta
Nela nije želela da otkrije identitet koleginice, ali je navela da njeno ime počinje slovom M. Istakla je da je danas u vezi i da ne reaguje na udvaranja, iako joj komplimenti i dalje prijaju. Pevačica Nela Vidaković (43) nedavno je šokirala javnost… »
"Hiljadu evra potrošim za pet minuta" Naša pevačica ima kozmetički salon u kući, a jede sa pozlaćenim escajgom: Ovo su detalji…

"Hiljadu evra potrošim za pet minuta" Naša pevačica ima kozmetički salon u kući, a jede sa pozlaćenim escajgom: Ovo su detalji…

Blic pre 5 sati
Nela je najviše zarađivala devedesetih godina, tokom vrhunca karijere, ali je izgubila deo bogatstva zbog lošeg finansijskog upravljanja. U njenoj luksuznoj kući u Beogradu nalazi se salon u kom radi njena snajka. Pevačica Nela Bijanić oglasila se na… »
"Hiljadu evra potrošim za pet minuta" Naša pevačica ima kozmetički salon u kući, 4 dnevne sobe, 4 toaleta, 8 terasa i jede…

"Hiljadu evra potrošim za pet minuta" Naša pevačica ima kozmetički salon u kući, 4 dnevne sobe, 4 toaleta, 8 terasa i jede…

Kurir pre 5 sati
Pevačica Nela Bijanić oglasila se na društvenim mrežama i otkrila da može da potroši hiljadu evra za pet minuta. Ona u svom domu ima kozmetički salon, dok se ranije pričalo i o njenom pozlaćenom escajgu. - Ja sam žena koja u principu može deset evra da… »

Vesti dana »