Повезане вести
"Мувала ме је удата певачица, има и дете" Шок признање Неле Видаковић (43): "Њено име почиње на слово М"
Блиц 04.03.2026
Нела није желела да открије идентитет колегинице, али је навела да њено име почиње словом М. Истакла је да је данас у вези и да не реагује на удварања, иако јој комплименти и даље пријају. Певачица Нела Видаковић (43) недавно… »
"Хиљаду евра потрошим за пет минута" Наша певачица има козметички салон у кући, а једе са позлаћеним есцајгом: Ово су детаљи…
Блиц 04.03.2026
Нела је највише зарађивала деведесетих година, током врхунца каријере, али је изгубила део богатства због лошег финансијског управљања. У њеној луксузној кући у Београду налази се салон у ком ради њена снајка. Певачица Нела… »
"Хиљаду евра потрошим за пет минута" Наша певачица има козметички салон у кући, 4 дневне собе, 4 тоалета, 8 тераса и једе…
Курир 04.03.2026
Певачица Нела Бијанић огласила се на друштвеним мрежама и открила да може да потроши хиљаду евра за пет минута. Она у свом дому има козметички салон, док се раније причало и о њеном позлаћеном есцајгу. - Ја сам жена која у… »
Вести дана »
Нафта јури ка 100 долара: Нови удари на Блиском истоку запалили светско тржиште
Телеграф пре 44 минутајош 30 повезаних
Стиже киша: Ево где ће данас грмети, падавине очекују ове делове Србије, откривамо и када
Телеграф пре 4 минутајош 19 повезаних
РТС: Пожар на Столовима под контролом, ситуација у Делиблатској пешчари стабилна
Н1 Инфо пре 1 сатјош 15 повезаних
Путин: Не воде се преговори са терористима, Немачка је подметнула доказе о нападу у Лајпцигу
НИН пре 5 минутајош 14 повезаних