Povezane vesti

Ivana Maksimović se oglasila iz Dubaija tokom ratnih tenzija: „Osetila sam se kao 1999. godine!“

Ivana Maksimović se oglasila iz Dubaija tokom ratnih tenzija: „Osetila sam se kao 1999. godine!“

Hot sport pre 11 sati
Maksimovićeva pokazala kako se nosi sa trenutnom situacijom! Bivša srpska reprezentativka u streljaštvu i srebrna sa Olimpijskih igara u Londonu, Ivana Maksimović, trenutno se nalazi u Dubaiju sa svojom decom, a poslednjih dana situacija na Bliskom… »
Ivana Maksimović se oglasila iz Dubaija! Anđušićeva supruga otkrila kakva je situacija u Emiratima: Osetila sam se kao 1999…

Ivana Maksimović se oglasila iz Dubaija! Anđušićeva supruga otkrila kakva je situacija u Emiratima: Osetila sam se kao 1999…

Kurir pre 12 sati
Nakon eskalacije sukoba na Bliskom istoku i privemene obustave vazdušnog saobraćaja, naša proslavljena olimpijka Ivana Maksimović ostala je "zaglavljena" sa decom u Dubaiju. Supruga srpskog košarkaša Danila Anđušića, koji nedavno iz Dubaija prešao u Aris… »
"Osetila sam se kao 1999. godine"! Srpkinja koja je osvojila medalju na Olimpijskim igrama "zarobljena" u Dubaiju

"Osetila sam se kao 1999. godine"! Srpkinja koja je osvojila medalju na Olimpijskim igrama "zarobljena" u Dubaiju

Večernje novosti pre 12 sati
RAT koji je zhvatio Bliski istok je centralna tema širom planete. Mnogi pokušavaju da pobegnu iz tog dela, ali ima i onih koji su ostali u Emiratima. Foto: Unsplash Među njima je i bivša srpska reprezentativka u streljaštvu i srebrna sa Olimpijskih igara… »
"Osetila sam se kao 1999. godine", Ivana Maksimović otkrila kroz šta prolazi u Dubaiju: "3 dana karantina..."

"Osetila sam se kao 1999. godine", Ivana Maksimović otkrila kroz šta prolazi u Dubaiju: "3 dana karantina..."

Telegraf pre 12 sati
Reprezentativka Srbije, Ivana Maksimović i njen suprug Danilo Anđušić, zbog njegovog poslovnog angažmana, nedavno su se preselili u Ujedinjene Arapske Emirate. Ivana se sada oglasila povodom situacije koja se ne smiruje na Bliskom istoku. Objavila je… »
(Foto) "Tri dana u karantinu, osetila sam se kao 1999. godine" Ivana Maksimović se oglasila iz Dubaija, sa sinom pored Burdž…

(Foto) "Tri dana u karantinu, osetila sam se kao 1999. godine" Ivana Maksimović se oglasila iz Dubaija, sa sinom pored Burdž…

Blic pre 12 sati
Ivana Maksimović se zahvalila svima na podršci putem Instagrama iz Dubaija, gde sada živi sa porodicom. Ona je istakla koliko joj je značila briga ljudi tokom nestabilne situacije u regionu zbog vojnih sukoba između Amerike, Izraela i Irana. Ivana… »
Ivana Maksimović Anđušić se javila iz Dubaija: "Tri dana u karantinu, osetila sam se kao 1999. godine"

Ivana Maksimović Anđušić se javila iz Dubaija: "Tri dana u karantinu, osetila sam se kao 1999. godine"

Telegraf pre 13 sati
Bivša spska reprezentativka u streljaštvu i srebrna sa Olimpijskih igara u Londonu, Ivana Maksimović, nalazi se u Dubaiju sa svojom decom, a usled ratnih dejstava na Bliskom Istoku situacija joj nije bila naivna, što je i sama pokazala kroz objave na… »
"Porodica mi je ostala u Dubaiju" Biljana Tipsarević se vratila u Srbiju, u strahu je za najmilije: "Ovo su teški dani"

"Porodica mi je ostala u Dubaiju" Biljana Tipsarević se vratila u Srbiju, u strahu je za najmilije: "Ovo su teški dani"

Blic pre 1 dan
Izrazila je nadu da će humanost, saosećanje i mir prevladati nad ratom i strahom Zahvalila se svima na brizi i porukama podrške Biljana Tipsarević oglasila se povodom situacije u Dubaiju koja se ne smiruje otkako su Amerika i Izrael napali Iran koji je… »

Vesti dana »