Povezane vesti

"Šest puta sam operisala grudi": 17 godina se vodila kao muško, sad joj nude 5.000 evra za intimne odnose

"Šest puta sam operisala grudi": 17 godina se vodila kao muško, sad joj nude 5.000 evra za intimne odnose

Mondo pre 6 dana
Bivša rijaliti učesnica i poznata fitnes instruktorka, Ljuba Pantović, danas proslavlja rođendan, a od zore ne prestaju da joj pristižu čestitke. Ona se javno pohvalila kako su joj najmiliji uputili najlepše želje. Iako uveliko gazi petu deceniju, Ljuba… »
Ona važi za najzgodniju baku na estradi, a do punoletstva se u dokumentima vodila kao muško: zbog greške su...

Ona važi za najzgodniju baku na estradi, a do punoletstva se u dokumentima vodila kao muško: zbog greške su...

Telegraf pre 7 dana
Bivša rijaliti učesnica i fitnes instruktorka, Ljuba Pantović, danas slavi 47. rođendan. Ljuba se javno pohvalila kako su joj najmiliji uputili najlepše želje. Inače, ona važi za jednu od najzgodnijih baka sa naše scena, a uveliko gazi petom decenijom… »
"Nude mi intimne odnose za 5.000 evra" Najzgodnija baka na estradi slavi rođendan, šokirala priznanjem: "Vodila sam se kao…

"Nude mi intimne odnose za 5.000 evra" Najzgodnija baka na estradi slavi rođendan, šokirala priznanjem: "Vodila sam se kao…

Blic pre 7 dana
Ljuba Pantović, bivša rijaliti učesnica i fitnes instruktorka, danas slavi svoj 47. rođendan. Poznata je kao najzgodnija baka na javnoj sceni i ponosi se isklesanim telom. Bivša rijaliti učesnica i poznata fitnes instruktorka, Ljuba Pantović, danas… »

Vesti dana »