Povezane vesti
"Šest puta sam operisala grudi": 17 godina se vodila kao muško, sad joj nude 5.000 evra za intimne odnose
Mondo 04.03.2026
Bivša rijaliti učesnica i poznata fitnes instruktorka, Ljuba Pantović, danas proslavlja rođendan, a od zore ne prestaju da joj pristižu čestitke. Ona se javno pohvalila kako su joj najmiliji uputili najlepše želje. Iako uveliko gazi petu deceniju, Ljuba… »
Ona važi za najzgodniju baku na estradi, a do punoletstva se u dokumentima vodila kao muško: zbog greške su...
Telegraf 04.03.2026
Bivša rijaliti učesnica i fitnes instruktorka, Ljuba Pantović, danas slavi 47. rođendan. Ljuba se javno pohvalila kako su joj najmiliji uputili najlepše želje. Inače, ona važi za jednu od najzgodnijih baka sa naše scena, a uveliko gazi petom decenijom… »
"Nude mi intimne odnose za 5.000 evra" Najzgodnija baka na estradi slavi rođendan, šokirala priznanjem: "Vodila sam se kao…
Blic 04.03.2026
Ljuba Pantović, bivša rijaliti učesnica i fitnes instruktorka, danas slavi svoj 47. rođendan. Poznata je kao najzgodnija baka na javnoj sceni i ponosi se isklesanim telom. Bivša rijaliti učesnica i poznata fitnes instruktorka, Ljuba Pantović, danas… »
Vesti dana »
Tramp preti Irancima udarima na elektrane i mostove ako ne otvore Ormuski moreuz, nazvao ih kretenima
Radio 021 pre 1 danjoš 56 povezanih
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 17 satijoš 21 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim značajan pad temperatura
Naslovi.ai pre 6 satijoš 33 povezane
OIK Majdanpek: Koalicija oko SNS osvojila 21 mandat, u skupštinu ušle još dve liste
N1 Info pre 6 satijoš 12 povezanih