Povezane vesti

Užas! Poznata teniserka prošla kroz pakao! Pretili joj pištoljem, spominjali imena njenih roditelja, a onda je dobila jezivu…

Užas! Poznata teniserka prošla kroz pakao! Pretili joj pištoljem, spominjali imena njenih roditelja, a onda je dobila jezivu…

Kurir pre 13 sati
Italijanska teniserka Lukrecija Stefanini rekla je da su ona i njena porodica dobili preteće poruke uz fotografiju pištolja pre kvalifikacionog meča za Indijan Vels, u pokušaju da se utiče na rezultat tog duela. "Dobila sam poruku putem Vocapa u kojoj su… »
Italijanska teniserka podelila užas pred Indijan Vels: "Pretili su mi pištoljem!"

Italijanska teniserka podelila užas pred Indijan Vels: "Pretili su mi pištoljem!"

Sportske.net pre 17 sati
Italijanska teniserka Lukrecija Stefanini rekla je da su ona i njena porodica dobili preteće poruke uz fotografiju pištolja pre kvalifikacionog meča za Indijan Vels, u pokušaju da se utiče na rezultat tog duela. "Dobila sam poruku putem Vocapa u kojoj su… »
Teniserki pretili smrću ako pobedi: "Poslali su mi fotografiju pištolja" VIDEO

Teniserki pretili smrću ako pobedi: "Poslali su mi fotografiju pištolja" VIDEO

B92 pre 16 sati
Italijanska teniserka Lukrecija Stefanini, trenutno 138. igračica sveta, otkrila je da je pred meč kvalifikacija za Indijan Vels primila jezive pretnje smrću. Stefanini je u kvalifikacijama igrala protiv Andorke Viktorije Himenes Kasinceve, a u videu… »
Poznata teniserka preživela pakao: "Dobila sam jezivu poruku u 1 ujutru, evo šta su mi poručili"

Poznata teniserka preživela pakao: "Dobila sam jezivu poruku u 1 ujutru, evo šta su mi poručili"

Telegraf pre 1 dan
Svet tenisa potresao je novi, do sada nezabeležen skandal, a u centru pažnje našla se italijanska teniserka Lukrecija Stefanini (27). Trenutno 138. igračica sveta proživela je pravu životnu dramu uoči meča na prestižnom turniru u Indijan Velsu, kada je… »
"U 1 ujutro mi je stigla horor poruka"! Oglasila se poznata teniserka pred start Indijan Velsa i zaprepastila sve

"U 1 ujutro mi je stigla horor poruka"! Oglasila se poznata teniserka pred start Indijan Velsa i zaprepastila sve

Večernje novosti pre 1 dan
NIJE lako poznatim sportistima. Foto: Profimedia Naime, italijanska teniserka Lukrecija Stefanini, 138. na svetu, doživela je pravu dramu uoči svog kvalifikacionog meča na turniru u Indijan Velsu. Umesto da se priprema za meč, noć pre meča provela je u… »

Vesti dana »