Povezane vesti

Pevačica prokomentarisala Brenino ćutanje o Saši Popoviću: Nakon neprijatne scene na aerodromu joj jedno poručila

Pevačica prokomentarisala Brenino ćutanje o Saši Popoviću: Nakon neprijatne scene na aerodromu joj jedno poručila

Mondo pre 2 dana
Nada Topčagić nedavno je bila na promociji knjige prijateljice Zorane Šulc, a pred okupljenim medijima prokomentarisala je aktuelne teme. Pevačica se dotakla i Saše Popovića, a potom je priznala, iako je poznata po vedrom dugu i osmehu, da ima veliki… »
"Plašim se, nisam otišla da vidim šta se dešava sa mnom" Nada Topčagić strahuje za svoj život: Marinko Rokvić, Sale, pa ja, ne…

"Plašim se, nisam otišla da vidim šta se dešava sa mnom" Nada Topčagić strahuje za svoj život: Marinko Rokvić, Sale, pa ja, ne…

Kurir pre 2 dana
Nada Topčagić otkrila je da se plaši da će nakon kolege Marinka Rokvića i Saše Popovića, ona sledeća napustiti ovaj svet. Jednom prilikom je rekla da i dalje nije svesna da estradnog maga više nema. - Ne mogu da shvatim da Saše nema. A znaš što se… »
"Plašim se da sam ja sledeća" Nada Topčagić priznala da se boji smrti: "Ne smem da uzmem rezultate nalaza, stoje kod lekara…

"Plašim se da sam ja sledeća" Nada Topčagić priznala da se boji smrti: "Ne smem da uzmem rezultate nalaza, stoje kod lekara…

Blic pre 2 dana
Nada Topčagić prolazi kroz težak emotivni period zbog gubitka bliskih kolega sa estrade. Smrt Marinka Rokvića i Saše Popovića ostavila je dubok trag na njenu psihu. Pevačica Nada Topčagić prolazi kroz izuzetno težak emotivni period, a gubitak dragih… »
Nada Topčagić o Breninom ćutanju na pomen Saše Popovića: "Ne mogu da shvatim, videla sam kako su prošli"

Nada Topčagić o Breninom ćutanju na pomen Saše Popovića: "Ne mogu da shvatim, videla sam kako su prošli"

Telegraf pre 2 dana
Jednom prilikom Nada Topčagić je gostovala u emisiji sa Marinkom Rokvićem i Sašom Popovićem, koji su preminuli, a sada je pevačica otkrila da strahuje da će ona sledeća napustiti ovaj svet. - Ne mogu da shvatim da Saše nema. A znaš što se plašim? Sad ću… »

Vesti dana »