Povezane vesti
(Video) Lea Stanković se otrovala: Hitno se oglasila: "Ručala sam u restoranu u Beogradu, a onda je usledio pakao, mislila sam…
Blic 04.03.2026
Opisala je da je pomislila da je situacija životno opasna dok je sedela pored WC šolje. Lea je istakla da su trovanja hranom postala česta u Beogradu i upozorila pratioce na oprez. Influenserka Lea Stanković se hitno oglasila na Instagramu i otkrila da… »
Lea Stanković se otrovala hranom u beogradskom restoranu: "Mislila sam da je gotovo, opraštala sam se"
Telegraf 04.03.2026
Influenserka Lea Stanković oglasila se na Instagramu i otkrila da se otrovala hranom. Kako tvrdi, ručala je u jednom restoranu u Beogradu, a onda je usledio pakao. - Mislim sam da mi juče dolazi kraj. Ovo je bukvalno oprez za sve ljude bilo gde... Dakle… »
Vesti dana »
Tramp se oglasio uoči isteka roka za Iran: Ovo je poručio režimu u Teheranu
Mondo pre 1 satjoš 41 povezana
„Blizu smo plej-ofa“: Obradović izneo utiske nakon važne pobede, pa istakao gde leži doprinos Dobrića!
Hot sport pre 1 satjoš 74 povezane
Sin američkog predsjednika boravio u Banjaluci, iz Ambasade SAD rečeno za RSE da je posjeta u privatnom svojstvu
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 29 povezanih
Zvezda slomila Pariz za nastavak borbe za plej-of Evrolige: Dobrić, Moneke i Kodi blistali u važnoj pobedi
Nova pre 1 satjoš 36 povezanih