Povezane vesti
Frontmen "Lavine" nema protekciju: Nakon pobede na PZE se vratio u školu, a onda je video natpise u Bujanovcu
Mondo pre 1 dan
Pre samo nekoliko dana održalo se finale "Pesme za Evroviziju", a pobedu je odnela progresiv metal grupa "Lavina", koji su se istakli i kao jedni od favorita još nakon druge polufinalne večeri. Podsetite se njihove pesme "Kraj mene" i fantastičnog… »
Predstavnik Srbije na Evroviziji se vratio u školu. Nema protekcije zbog plasmana, evo kakav prizor ga je sačekao ispred…
Blic pre 1 dan
Grupa 'Lavina' pobedila je na PZE 2026 sa pesmom 'Kraj mene'. Frontmen Luka Aranđelović, nastavnik muzičkog iz Bujanovca, doživeo je emotivan doček od svojih učenika. Grupa "Lavina" pobedila je na PZE 2026 pesmom "Kraj mene", a frontmen grupe Luka… »
Frontmen "Lavine" se nakon pobede na PZE vratio u školu: Evo šta je srpskog predstavnika na Evroviziji sačekalo ispred radnog…
Kurir pre 1 dan
Grupa "Lavina" odnela je pobedu na takmičenju Pesma za Evroviziju 2026 sa numerom "Kraj mene", čime je stekla pravo da predstavlja Srbiju na Evroviziji. Nakon velikog uspeha, frontmen benda, Luka Aranđelović, vratio se svojim svakodnevnim obavezama –… »
Vesti dana »
Tramp smenio Kristi Noem, ministarku unutrašnje bezbednosti zaduženu za sprovođenje imigracionih zakona
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Zelenski: Rusi ubijaju Ukrajince, a mi treba da damo naftu Orbanu, jer on „jadničak“ ne može da dobije izbore bez ruske nafte
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Zajednica klubova Super i Prve lige Srbije odgovorila na poziv FSS o hitnom sastanku
Danas pre 7 satijoš 1 povezana