Повезане вести
Фронтмен "Лавине" нема протекцију: Након победе на ПЗЕ се вратио у школу, а онда је видео натписе у Бујановцу
Мондо 04.03.2026
Пре само неколико дана одржало се финале "Песме за Евровизију", а победу је однела прогресив метал група "Лавина", који су се истакли и као једни од фаворита још након друге полуфиналне вечери. Подсетите се њихове песме "Крај… »
Представник Србије на Евровизији се вратио у школу. Нема протекције због пласмана, ево какав призор га је сачекао испред…
Блиц 04.03.2026
Група 'Лавина' победила је на ПЗЕ 2026 са песмом 'Крај мене'. Фронтмен Лука Аранђеловић, наставник музичког из Бујановца, доживео је емотиван дочек од својих ученика. Група "Лавина" победила је на ПЗЕ 2026 песмом "Крај мене", а… »
Фронтмен "Лавине" се након победе на ПЗЕ вратио у школу: Ево шта је српског представника на Евровизији сачекало испред радног…
Курир 04.03.2026
Група "Лавина" однела је победу на такмичењу Песма за Евровизију 2026 са нумером "Крај мене", чиме је стекла право да представља Србију на Евровизији. Након великог успеха, фронтмен бенда, Лука Аранђеловић, вратио се својим… »
Вести дана »
Преговори паузирани: Иран тражи од УН казнене мере против Израела, сукоби у Либану настављени
НИН пре 37 минутајош 40 повезаних
Велики руски напади широм Украјине: Најмање 18 мртвих, близу 100 рањених
BBC News пре 2 сатајош 42 повезане
Хрватски МУП за Н1: Разлог вишесатних чекања камиона на граници није рад граничне полиције већ надоградња царинског система
Н1 Инфо пре 3 сатајош 21 повезана