Povezane vesti

Đurić: Brine me ukidanje određenih restriktivnih mera EU prema Kurtiju

Đurić: Brine me ukidanje određenih restriktivnih mera EU prema Kurtiju

NIN pre 29 dana
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je danas da ga brine ukidanje određenih restriktivnih mera Evropske unije prema režimu Aljbina Kurtija i Prištini ukazujući da je nedovoljan pritisak međunarodne zajednice, kao i da Priština to može da… »
Đurić: Brine me ukidanje određenih restriktivnih mera Evropske unije prema Kurtiju

Đurić: Brine me ukidanje određenih restriktivnih mera Evropske unije prema Kurtiju

Euronews pre 29 dana
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je danas da ga brine ukidanje određenih restriktivnih mera Evropske unije prema režimu Aljbina Kurtija i Prištini ukazujući da je nedovoljan pritisak međunarodne zajednice, kao i da Priština to može da… »
"Ne razumem čime je to opravdano", Đurić: Ukidanje restriktivnih mera EU Kurti može da protumači kao signal da je u redu to…

"Ne razumem čime je to opravdano", Đurić: Ukidanje restriktivnih mera EU Kurti može da protumači kao signal da je u redu to…

Blic pre 29 dana
Marko Đurić je zabrinut zbog toga što EU ukida restriktivne mere prema Kurtijevom režimu pogotovo sada kada Priština priprema Zakon o strancima Kako klaže, Srbija na Kim ne može da rešava bilo šta bez dijaloga sa vlastima u Vašingtonu Marko Đurić… »

Vesti dana »