Povezane vesti

Baka Prase na antibioticima ne jede, gubi kilograme! Jutjuber priznao da ima ozbiljan zdravstveni problem: Da li ću da…

Baka Prase na antibioticima ne jede, gubi kilograme! Jutjuber priznao da ima ozbiljan zdravstveni problem: Da li ću da…

Dnevnik pre 19 sati
Bogdan Ilić javno je priznao sa kojim problemima se suočava nakon što mu je zapaljem automobil. Baka Prase javno je priznao zašto ga nema redovno na društvenim mrežama i otkrio da je pod velikim stresom. Jedan od pratilaca pitao je Baku da li jede nešto… »
Naglo smršao i pije 4 antibiotika: Baka Prase priznao da ima zdravstveni problem, otkrio o čemu je reč

Naglo smršao i pije 4 antibiotika: Baka Prase priznao da ima zdravstveni problem, otkrio o čemu je reč

Mondo pre 20 sati
Baka Prase javno je priznao zašto ga nema redovno na društvenim mrežama i otkrio da je pod velikim stresom. Jedan od pratilaca pitao je Baku da li jede nešto s obzirom da deluje da je naglo smršao. - Ne jedem, jako slabo, jer sam u problemu. Od stresa mi… »
"U problemu sam, lečim se i borim" Baki Prasetu stradalo zdravlje zbog pretspljenog stresa: Da li ću da preživim - ne znam...…

"U problemu sam, lečim se i borim" Baki Prasetu stradalo zdravlje zbog pretspljenog stresa: Da li ću da preživim - ne znam...…

Kurir pre 22 sata
Baka Prase javno je priznao zašto ga nema redovno na društvenim mrežama i otkrio da je pod velikim stresom. Jedan od pratilaca pitao je Baku da li jede nešto s obzirom da deluje da je naglo smršao. - Ne jedem, jako slabo, jer sam u problemu. Od stresa mi… »
Baka Prase na terapiji: Jutjuberu narušeno zdravlje nakon što su mu zapalili automobil: "Već 10 dana imam probleme, ne znam…

Baka Prase na terapiji: Jutjuberu narušeno zdravlje nakon što su mu zapalili automobil: "Već 10 dana imam probleme, ne znam…

Blic pre 21 sat
Baka Prase se povukao sa društvenih mreža zbog ozbiljnih zdravstvenih problema izazvanih stresom. Njegov automobil marke Brabus je zapaljen, a protiv njega je podneta krivična prijava, što je dodatno pogoršalo njegovu situaciju. Najpoznatiji srpski… »
Baka Prase oboleo zbog velikog stresa: "Ne znam da li ću da preživim, bakterija se razvila u stomaku"

Baka Prase oboleo zbog velikog stresa: "Ne znam da li ću da preživim, bakterija se razvila u stomaku"

Telegraf pre 21 sat
Jedan od najpoznatijih jutjubera u Srbiji, Baka Prase, otkrio je da se suočava sa zdravstvenim problemima, navodeći da mu je nakon velikog stresa dijagnostikovana helikobakterija. Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, objasnio je zbog čega se u… »

Vesti dana »