Povezane vesti
Baka Prase na antibioticima ne jede, gubi kilograme! Jutjuber priznao da ima ozbiljan zdravstveni problem: Da li ću da…
Dnevnik 04.03.2026
Bogdan Ilić javno je priznao sa kojim problemima se suočava nakon što mu je zapaljem automobil. Baka Prase javno je priznao zašto ga nema redovno na društvenim mrežama i otkrio da je pod velikim stresom. Jedan od pratilaca pitao je Baku da li jede nešto… »
Naglo smršao i pije 4 antibiotika: Baka Prase priznao da ima zdravstveni problem, otkrio o čemu je reč
Mondo 04.03.2026
Baka Prase javno je priznao zašto ga nema redovno na društvenim mrežama i otkrio da je pod velikim stresom. Jedan od pratilaca pitao je Baku da li jede nešto s obzirom da deluje da je naglo smršao. - Ne jedem, jako slabo, jer sam u problemu. Od stresa mi… »
"U problemu sam, lečim se i borim" Baki Prasetu stradalo zdravlje zbog pretspljenog stresa: Da li ću da preživim - ne znam...…
Kurir 04.03.2026
Baka Prase javno je priznao zašto ga nema redovno na društvenim mrežama i otkrio da je pod velikim stresom. Jedan od pratilaca pitao je Baku da li jede nešto s obzirom da deluje da je naglo smršao. - Ne jedem, jako slabo, jer sam u problemu. Od stresa mi… »
Baka Prase na terapiji: Jutjuberu narušeno zdravlje nakon što su mu zapalili automobil: "Već 10 dana imam probleme, ne znam…
Blic 04.03.2026
Baka Prase se povukao sa društvenih mreža zbog ozbiljnih zdravstvenih problema izazvanih stresom. Njegov automobil marke Brabus je zapaljen, a protiv njega je podneta krivična prijava, što je dodatno pogoršalo njegovu situaciju. Najpoznatiji srpski… »
Baka Prase oboleo zbog velikog stresa: "Ne znam da li ću da preživim, bakterija se razvila u stomaku"
Telegraf 04.03.2026
Jedan od najpoznatijih jutjubera u Srbiji, Baka Prase, otkrio je da se suočava sa zdravstvenim problemima, navodeći da mu je nakon velikog stresa dijagnostikovana helikobakterija. Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, objasnio je zbog čega se u… »
Vesti dana »
Iran postavio tri nova uslova Americi: Evo šta mora da bude ispunjeno za siguran prolaz kroz Ormuski moreuz
Blic pre 33 minutajoš 70 povezanih
Incidenti na izborima na Medicinskom fakultetu: Zašto je važan Studentski parlament
BBC News pre 1 satjoš 67 povezanih
Ministar finansija se sastao u Vašingtonu sa rejting agencijom "Fitch"
RTV pre 1 satjoš 29 povezanih
(Video) "ovako nešto ne postoji nigde u svetu": Brnabić o incidentima na sednici Skupštine: "Nikada se nije desilo da stranci dođu u vaš parlament da prete i kritikuju vašu zemlju"
Blic pre 1 satjoš 34 povezane
Gorivo u Srbiji do sledećeg petka po nepromenjenim cenama
Serbian News Media pre 6 satijoš 33 povezane