Povezane vesti
Otpevao najveći hit na estradi pa nestao nakon strašne tragedije: Kuća mu izgorela do temelja, a ovako danas izgleda
Mondo pre 1 dan
Ako postoji ijedna pesma uz koju većina lomi čaše dok peva iz sveg glasa, to je zasigurno "Nije mene dušo ubilo". Ovaj vanvremenski hit svojevremeno je otpevao Goran Dimitrijadis, poznatiji kao Dima. Nažalost, on posle ove numere nije imao većih hitova… »
Istina o pevaču kog Srbija obožava: Kuća mu izgorela do temelja, nestao na vrhuncu slave, a zbog jezive tragedije 15 godina…
Blic pre 1 dan
Nakon uspeha, Dima se povukao iz medija, ali je nastavio da peva bez medijske promocije. Pravi razlog njegovog povlačenja bila je tragedija – kuća mu je izgorela, pa mu je prioritet postala izgradnja novog doma. Tokom devedesetih godina, pesma "Nije mene… »
Vesti dana »
Šok u Beloj kući! Tramp pustio niz vodu najbližu saradnicu koju Amerikanci ne podnose: Poznato i ko će je zameniti
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Zelenski zapretio da će vojnicima dati Orbanovu adresu da "popričaju s njim", oglasio se mađarski premijer: "Ne plaše me pretnje smrću"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Zajednica klubova Super i Prve lige Srbije odgovorila na poziv FSS o hitnom sastanku
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Bili Džin King kup reprezentacija Srbije saznala rivale u borbi za plasman u plej-of
Danas pre 54 minutajoš 1 povezana
Prekinuta sednica Skupštine Kosova, nema kvoruma za glasanje o amandmanima o izboru predsednika
Danas pre 2 satajoš 1 povezana