Povezane vesti
"Ostavila sam ga kada mu je žena dobila rak" Srpska spisateljica bez kajanja varala muža, otkrila i tajnu romansu sa Bobom…
Blic pre 1 dan
Naglašava važnost iskrenog izražavanja emocija i smatra da roditelji često nesvesno prave greške prema deci. Zorana smatra da deca imitiraju roditelje i da okruženje snažno utiče na njihove izbore, posebno u vezi sa brakom i ljubavi. Književnica Zorana… »
"Ostavila sam ga kad mu je žena dobila rak": Srpska književnica varala muža 10 godina, priznala i tajnu vezu sa Bobom
Mondo pre 1 dan
Književnica Zorana Šulc okupila je medije, ali i prijatelje povodom promocije novog romana "Ukus greha", a potom otkrila sve o svom uzbudljivom životnom putu, brojnim ljubavnim aferama sa poznatim ličnostima i sopstvenim bračnim neverstvima. - Okusila… »
Vesti dana »
Kurdi demantuju da su upali na teritoriju Irana: Zašto je onda IRGC dejstvovao po iračkom Kurdistanu?
Euronews pre 4 minutajoš 69 povezanih
Uklonjene blokade sa puteva u Šumadiji i Pomoravlju: Ministar Glamočić je imao poruku za poljoprivrednike
Kurir pre 3 satajoš 51 povezana
Lalatović o skandiranju Delija: „Bio sam prvo malo zbunjen!“
Hot sport pre 19 minutajoš 59 povezanih
Kreditni rejting Mudis snižava izglede za Srbiju: Politički rizici opterećuju ekonomiju
N1 Info pre 7 satijoš 10 povezanih
Đedović Handanović: Srbija dobro snabdevena naftnim derivatima, uprkos sukobu na Bliskom istoku
Biznis.rs pre 2 satajoš 24 povezane