Povezane vesti

"Imala je 13 godina i umrla od raka materice": Radoš Bajić o porodičnoj tragediji koja ga je zauvek obeležila

"Imala je 13 godina i umrla od raka materice": Radoš Bajić o porodičnoj tragediji koja ga je zauvek obeležila

Nova pre 18 sati
Radoš Bajić je otvoreno gvorio o porodici i tragediji koja ga je obeležila u mladosti. Naime, njegova sestra Radmila preminula je sa svega 13 godina, nakon teške bolesti. Taj udarac porodica nikada nije u potpunosti prebolela. "U mom slučaju i u mom… »
"Sestrica mi je umrla sa 13 godina, otac je uzeo konopac...": Emotivna ispovest Radoša Bajića

"Sestrica mi je umrla sa 13 godina, otac je uzeo konopac...": Emotivna ispovest Radoša Bajića

Kurir pre 19 sati
Proslavljeni glumac, reditelj i scenarista Radoš Bajić iza sebe ima blistavu karijeru, a njegov put nije bio nimalo lak. Imao je veliku podršku porodice čak i kad ih je zadesila porodična tragedija. Naime, kako je ispričao, njegova sestra preminila je… »
"Umrla je sa 13 godina, otac je hteo sebi da oduzme život" Radoš Bajić o tragediji koja mu je obeležila život

"Umrla je sa 13 godina, otac je hteo sebi da oduzme život" Radoš Bajić o tragediji koja mu je obeležila život

Telegraf pre 19 sati
Jedan od najcenjenijih domaćih umetnika, glumac, reditelj i scenarista Radoš Bajić, po prvi put je javno progovorio o traumi koja ga je obeležila za ceo život. Iza uspešne karijere i snažne životne priče krije se bol koji je kao dečak poneo na svojim… »
"Sestra mi je umrla od raka materice, imala je 13 godina. Otac je hteo da oduzme sebi život": Radoš Bajić prvi put o…

"Sestra mi je umrla od raka materice, imala je 13 godina. Otac je hteo da oduzme sebi život": Radoš Bajić prvi put o…

Blic pre 23 sata
Njegova sestra Radmila preminula je sa trinaest godina od teške bolesti, što je ostavilo neizbrisiv trag na celu porodicu. Otac je bio toliko shrvan tugom da je pokušao da izvrši samoubistvo, ali ga je majka sprečila. Poznati glumac, reditelj i… »

Vesti dana »