Povezane vesti
"Danas je mesec dana, ljubavi moja, otkako je vreme stalo" – Potresna poruka majke male Eme koja je preminula posle operacije…
Dnevnik pre 15 sati
Danas se navršilo tačno mesec dana od kako je preminula devojčica Ema Marković (4) iz Čačka nakon operacije trećeg krajnika u Opštoj bolnici u tom gradu. Nakon njene smrti naložena je obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, međutim rezultati se… »
"Majka nikad ne prestaje da čeka svoje dete" Mesec dana od smrti devojčice (4) iz Čačka: "Ema moja, to je bila rutinska…
Blic pre 16 sati
Njena majka Sanja je na Instagramu emotivno opisala bol i tugu koju oseća mesec dana nakon tragedije Devojčica je preminula nakon komplikacija i hitnog transporta u Beograd na Institut za majku i dete Mesec dana od tragedije u Čačku, kada je devojčica… »
Držala sam te za ruku, a nisam znala da je to poslednji put: Mesec dana od kako je umrla devojčica Ema iz Čačka - rezultati…
RINA pre 18 sati
Držala sam te za ruku, a nisam znala da je to poslednji put: Mesec dana od kako je umrla devojčica Ema iz Čačka - rezultati obdukcije i tačan uzrok smrti se još uvek čekaju Čačak - Danas je navršeno tačno mesec dana od kako je preminula devojčica Ema… »
Mesec dana od smrti devojčice Eme iz Čačka: Rezultati obdukcije i uzrok smrti još se čekaju
Mondo pre 17 sati
Danas je navršeno tačno mesec dana od kako je preminula devojčica Ema Marković (4) iz Čačka nakon operacije trećeg krajnika u Opštoj bolnici u tom gradu. Nakon njene smrti naložena je obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, međutim rezultati se… »
"Mesec dana bez tebe, a ja te i dalje čekam": Mala Ema umrla posle operacije krajnika u Opštoj bolnici u Čačku
Telegraf pre 17 sati
Danas je navršeno tačno mesec dana od kako je preminula devojčica Ema Marković (4) iz Čačka nakon operacije trećeg krajnika u Opštoj bolnici u tom gradu. Nakon njene smrti naložena je obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, međutim rezultati se… »
Vesti dana »
Završene blokade puteva u Srbiji, u ponoć uklonjena poslednja blokada u Miločaju kod Kraljeva
Beta pre 1 satjoš 36 povezanih
BLOG UŽIVO Tri iranska drona pogodila Azerbejdžan: Desetine hiljada putnika zarobljeno na Bliskom istoku, Izrael gađao Hezbolah u Bejrutu
Nova pre 1 satjoš 41 povezana
Sukobi na Bliskom istoku – IDF gađao ciljeve u Iranu i Libanu, Azerbejdžan optužio Iran da je ispalio dva drona na njegovu teritoriju
RTS pre 49 minutajoš 23 povezane
Kreditni rejting Mudis snižava izglede za Srbiju: Politički rizici opterećuju ekonomiju
N1 Info pre 2 satajoš 8 povezanih
(VIDEO) Azerbejdžan prvi put napadnut od početka rata: Dronovima na aerodrom, ima povređenih
N1 Info pre 18 minutajoš 18 povezanih