Povezane vesti

"Bilo je mnogo teško, ja sam se najviše razočarao": Brat Pelin progovorio o PZE i otkrio kome je posvećena njegova pesma

"Bilo je mnogo teško, ja sam se najviše razočarao": Brat Pelin progovorio o PZE i otkrio kome je posvećena njegova pesma

Nova pre 3 dana
Brat Pelin privukao je dosta pažnje na PZE ove godine i važio je za jednog od favorita. Srbiju će na Evroviziji u Beču predstavljati grupa "Lavina", a Brat Pelin sada je otkrio svoje utiske, kao i to da se razočarao. "Sada me je sve stiglo što sam radio… »
"I bolje što ne idemo na Evroviziju": Brat Pelin razočaran zbog debakla, otkrio da smo na sceni gledali verenicu

"I bolje što ne idemo na Evroviziju": Brat Pelin razočaran zbog debakla, otkrio da smo na sceni gledali verenicu

Mondo pre 3 dana
Poznati influenser Stefan Papić, poznatiji kao Brat Pelin izazvao je veliku pažnju javnosti svojim učešćem na ovogodišnjem muzičkom takmičenju “PZE 2026“. Uprkos reakcijama publike i nastupu o kojem su svi pričali, Srbiju će ove godine na prestižnom… »
"Zakazao sam svadbu, bolje što ne idemo na Evroviziju" Brat Pelin razočaran nakon debakla u finalu PZE 2026: Otkrio da li će…

"Zakazao sam svadbu, bolje što ne idemo na Evroviziju" Brat Pelin razočaran nakon debakla u finalu PZE 2026: Otkrio da li će…

Blic pre 3 dana
Papić je bio razočaran ocenom žirija, ali je zahvalan publici na velikoj podršci i ne planira da ulaže žalbe protiv žirija ili organizatora. Nakon takmičenja, odlučio je da se fokusira na svoje aktivnosti na društvenim mrežama, marketingu i sviranju u… »

Vesti dana »