Povezane vesti

"Satima ćutimo na telefonu" Teodora o bratu i snajki koji su Dubaiju usred rata: "Majka ih zove da se vrate"

"Satima ćutimo na telefonu" Teodora o bratu i snajki koji su Dubaiju usred rata: "Majka ih zove da se vrate"

Telegraf pre 13 sati
Pevačice Teodora Džehverović i Marina Visković govorile su o strahu koji je zavladao zbog napada u Dubaiju, gde žive njihovi najbliži - Teodorina porodica i Marinin emotivni partner. Teodora je u stalnom kontaktu sa bratom Savom i snajkom Adrianom… »
"Malopre su mi poslala snimak iz Dubaija..." Teodora progovorila o bratu i snajki u Emiratima: Satima ćutimo na telefonu

"Malopre su mi poslala snimak iz Dubaija..." Teodora progovorila o bratu i snajki u Emiratima: Satima ćutimo na telefonu

Kurir pre 15 sati
Sava Džehverović, brat pevačice Teodore Džehverović - i u jeku drame u Dubaiju boravi tamo sa svojom porodicom. Sa poznatom sestrom i majkom, s druge strane, u stalnom je kontaktu. Udruženim snagama sa suprugom Adrianom pronalazi razne načine kako da ih… »
"Malopre su mi poslali snimak iz Dubaija, satima ćutimo na telefonu" Teodora o bratu i snajki u Emiratima: "Majka ih zove da…

"Malopre su mi poslali snimak iz Dubaija, satima ćutimo na telefonu" Teodora o bratu i snajki u Emiratima: "Majka ih zove da…

Blic pre 17 sati
Teodora je u kontaktu sa porodicom u Emiratima i stalno proverava njihovu bezbednost. Marina je za malo izbegla da se nađe u Dubaiju tokom napada i ističe da je sada situacija mirnija, ali i dalje neizvesna. Teodora Džehverović i Marina Visković u… »

Vesti dana »