Povezane vesti

Parker pun samopouzdanja posle Partizana: „Neću da budem osrednji, nisam kao moderni igrači!“

Parker pun samopouzdanja posle Partizana: „Neću da budem osrednji, nisam kao moderni igrači!“

Hot sport pre 28 dana
Ovde nije ništa pokazao Džabari Parker započinje novu epizodu u Huventudu posle odlaska iz Partizana, a na predstavljanju u Badaloni poručio je da želi trofej i da razmišlja isključivo o košarci. Američki košarkaš stigao je u španski klub kao veliko… »
Džabari Parker: ''Dosta priče, hajde da se bacimo na posao!''

Džabari Parker: ''Dosta priče, hajde da se bacimo na posao!''

Sportske.net pre 28 dana
Džabari Parker još uvek čeka na svoj debitantski nastup u dresu Huventuda, a kako se približava meč protiv Granade, euforija među navijačima kluba iz Badalone zbog njegovog dolaska je sve veća. Preneli smo jutros da su navijači Huventuda čekali u… »
Oglasio se Džabari Parker: Doskorašnji igrač Partizana poslao jasnu poruku...

Oglasio se Džabari Parker: Doskorašnji igrač Partizana poslao jasnu poruku...

Kurir pre 28 dana
Parker je nakon neslavne epizode u Partizanu stigao u Badalonu i vrlo brzo skinuo višak kilograma. "Ovo je sjajna prilika za mene. Veoma sam srećan što sam se vratio u Barselonu, u Kataloniju. Učiniću sve što mogu da dam sve od sebe, to je ono što radim… »
"Nisam osrednji igrač, svi znaju šta mogu kad izađem na parket": Džabari Parker "pecnuo" Partizan iz Španije

"Nisam osrednji igrač, svi znaju šta mogu kad izađem na parket": Džabari Parker "pecnuo" Partizan iz Španije

Mondo pre 28 dana
Džabari Parker napustio je Partizan i do kraja sezone će igrati u Huventudu kao pozajmljeni igrač. Pre svog debija u novom klubu dao je prvi veći intervju i objasnio zašto je tu došao i šta mu je cilj. Stiče se utisak i da je malo "pecnuo" i crno-bele… »
Oglasio se Džabari Parker: "Dosta priče" VIDEO

Oglasio se Džabari Parker: "Dosta priče" VIDEO

B92 pre 28 dana
Američki košarkaš Džabari Parker oglasio se po prvi put po dolasku u španski Huventud. Parker je nedavno stigao iz Partizana i u vrlo kratkom roku pokazao da se "stesao". "Ovo je sjajna prilika za mene. Veoma sam srećan što sam se vratio u Barselonu, u… »
Džabari Parker veoma samouveren: "Ne planiram da budem osrednji, nisam kao moderni igrači..."

Džabari Parker veoma samouveren: "Ne planiram da budem osrednji, nisam kao moderni igrači..."

Telegraf pre 28 dana
Džabari Parker posle katastrofalne epizode u Partizanu počinje novu avanturu u Huventudu, a veoma je motivisan, bar tako deluju prve reči. Američki košarkaš došao je u Badalonu kao veliko pojačanje i dočekuje mnogo: - To je sve što radim u životu – činim… »

Vesti dana »