Povezane vesti
"Nije trebalo to da uradim, prešao sam granicu": Pred svima konačno priznao da je namerno sapleo Jokića"
Mondo pre 29 dana
Nikolu Jokića smo retko kada videli tako besnog kao na utakmici protiv Oklahome. Tada je Lu Dort napravio nesportski faul na njemu. Namerno je ispružio nogu, sapleo ga i pokušao da ga povredi. Srbin je pao na parket, pa je ustao i bio spreman na fizički… »
Nedavno vrlo grubo i nesportski udario Jokića, sad se izvinjava: "Prekoračio sam, nije trebalo to da uradim"
Telegraf pre 29 dana
Lu Dort poznat je kao jedan od igrača koji prave najgrublje prekršaje u NBA ligi, pa je tako i nedavno imao jedan vrlo ozbiljan obračun sa Nikolom Jokićem na terenu. Košarkaš Oklahome napravio je vrlo grub prekršaj nad Jokićem, potom je isključen s… »
Dort se pokajao nakon incidenta sa Jokićem: "Nisam smeo to da uradim"
B92 pre 29 dana
Lugenc Dort, košarkaš Oklahome, pokajao se nakon incidenta sa Nikolom Jokićem u meču NBA lige između "grmljavine i Denvera. Bek Oklahome, poznat po izuzetno agresivnoj odbrani, zaradio je isključenje nakon što je "postavio kuk" na put Jokiću dok je… »
Sada Dortu krivo: Kajem se što sam udario Jokića
Euronews pre 29 dana
Kaje se zbog udaranja Nikola Jokić, tako bi u najkraćem mogla da se opiše poruka koju je Lu Dort poslao nekoliko dana nakon burnog duela Oklahome i Denvera. Bek Tandera našao se na meti kritika posle nesportskog poteza zbog kojeg je isključen početkom… »
Vesti dana »
Vremeska progoza za petak, 3. april: Oblačno s kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima
Serbian News Media pre 31 minutajoš 20 povezanih
Artemis Dva napustio Zemljinu orbitu, ide ka udaljenoj strani Meseca
BBC News pre 32 minutajoš 16 povezanih
Ministar odbrane SAD-a smenio najvišeg oficira Kopnene vojske usred rata protiv Irana
NIN pre 1 satjoš 12 povezanih