Povezane vesti

"Nije trebalo to da uradim, prešao sam granicu": Pred svima konačno priznao da je namerno sapleo Jokića"

"Nije trebalo to da uradim, prešao sam granicu": Pred svima konačno priznao da je namerno sapleo Jokića"

Mondo pre 1 dan
Nikolu Jokića smo retko kada videli tako besnog kao na utakmici protiv Oklahome. Tada je Lu Dort napravio nesportski faul na njemu. Namerno je ispružio nogu, sapleo ga i pokušao da ga povredi. Srbin je pao na parket, pa je ustao i bio spreman na fizički… »
Nedavno vrlo grubo i nesportski udario Jokića, sad se izvinjava: "Prekoračio sam, nije trebalo to da uradim"

Nedavno vrlo grubo i nesportski udario Jokića, sad se izvinjava: "Prekoračio sam, nije trebalo to da uradim"

Telegraf pre 1 dan
Lu Dort poznat je kao jedan od igrača koji prave najgrublje prekršaje u NBA ligi, pa je tako i nedavno imao jedan vrlo ozbiljan obračun sa Nikolom Jokićem na terenu. Košarkaš Oklahome napravio je vrlo grub prekršaj nad Jokićem, potom je isključen s… »
Dort se pokajao nakon incidenta sa Jokićem: "Nisam smeo to da uradim"

Dort se pokajao nakon incidenta sa Jokićem: "Nisam smeo to da uradim"

B92 pre 1 dan
Lugenc Dort, košarkaš Oklahome, pokajao se nakon incidenta sa Nikolom Jokićem u meču NBA lige između "grmljavine i Denvera. Bek Oklahome, poznat po izuzetno agresivnoj odbrani, zaradio je isključenje nakon što je "postavio kuk" na put Jokiću dok je… »
Sada Dortu krivo: Kajem se što sam udario Jokića

Sada Dortu krivo: Kajem se što sam udario Jokića

Euronews pre 1 dan
Kaje se zbog udaranja Nikola Jokić, tako bi u najkraćem mogla da se opiše poruka koju je Lu Dort poslao nekoliko dana nakon burnog duela Oklahome i Denvera. Bek Tandera našao se na meti kritika posle nesportskog poteza zbog kojeg je isključen početkom… »

Vesti dana »