Повезане вести

Трамп: Операција у Ирану 15 од 10, да нисмо ударили у року од две недеље, имали би нуклеарно оружје

Трамп: Операција у Ирану 15 од 10, да нисмо ударили у року од две недеље, имали би нуклеарно оружје

Невсмакс Балканс 04.03.2026
Председник Сједињених Америчких Дрржава Доналд Трамп саопштио је да би операцију америчке војске у Ирану оценио са "15 од 10". "Неко ме је питао на скали од 10 како бих је оценио. Рекао сам, око 15", рекао је Доналд Трамп на… »
Трамп веома задовољан ратом: "Дајем оцену 15 од 10"

Трамп веома задовољан ратом: "Дајем оцену 15 од 10"

Б92 04.03.2026
Председник САД Доналд Трамп оценио је америчку војну операцију у Ирану са "15 од 10" и истакао да је удар спречио Иран да за две недеље добије нуклеарно оружје. Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп саопштио је… »
"Кад лудаци имају нуклеарно оружје, дешавају се лоше ствари"

"Кад лудаци имају нуклеарно оружје, дешавају се лоше ствари"

Нова 04.03.2026
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас на скупу у Белој кући да би Иран за две недеље имао атомску бомбу, да није није почео америчко-израелски напад. "Да смо сачекали са нападом још две недеље, они би имали… »
Трумп о рату с Ираном: Дао бих му оцјену 15 од 10

Трумп о рату с Ираном: Дао бих му оцјену 15 од 10

СЕЕбиз 04.03.2026
ВАСХИНГТОН - Амерички предсједник Доналд Трумп говорио је о рату с Ираном на округлом столу у Бијелој кући, рекавши да би операцију оцијенио "15 од 10". "Нетко је питао на љествици од 10 како бих то оцијенио. Рекао сам… »
Трамп: Да нисмо напали Иран, за две недеље би имао атомску бомбу - на скали до 10, рату дајем оцену 15

Трамп: Да нисмо напали Иран, за две недеље би имао атомску бомбу - на скали до 10, рату дајем оцену 15

Н1 Инфо 04.03.2026
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је на скупу у Белој кући да би Иран за две недеље имао атомску бомбу, да није није почео америчко-израелски напад. "Да смо сачекали са нападом још две недеље, они би имали нуклеарно… »
Трамп наставио да бриљира: Рату бих дао оцену 15 од 10! Да нисмо ударили у року од две недеље, Иран би имао нуклеарно оружје

Трамп наставио да бриљира: Рату бих дао оцену 15 од 10! Да нисмо ударили у року од две недеље, Иран би имао нуклеарно оружје

Курир 04.03.2026
Амерички председник Доналд Трампговорио је о рату с Ираном на округлом столу у Белој кући, рекавши да би операцију оценио оценом 15 од 10. "„Неко ме је питао на скали од 1 до 10 како бих то оценио. Рекао сам, отприлике око 15“… »
Трамп: "Да нисмо ударили у року од 2 недеље, они би имали нуклеарно оружје. Рату бих дао оцену 15 од 10"

Трамп: "Да нисмо ударили у року од 2 недеље, они би имали нуклеарно оружје. Рату бих дао оцену 15 од 10"

Телеграф 04.03.2026
Амерички председник Доналд Трамп говорио је о рату с Ираном на округлом столу у Белој кући, рекавши да би операцију оценио оценом 15 од 10. "Неко је питао на лествици од 10 како бих то оценио. Рекао сам, отприлике 15", рекао је… »
Трамп о рату са Ираном: На скали од 1-10 оценио бих са „15”

Трамп о рату са Ираном: На скали од 1-10 оценио бих са „15”

Вечерње новости 04.03.2026
ПРЕДСЕДНИК САД Доналд Трумп изјавио је током округлог стола у Белој кући да би актуелну ситуацију у вези са Ираном оценио са „15 од 10“, наглашавајући озбиљност сукоба. Фото: Профимедиа, Депоситпхотос -Неко ме је питао, на скали… »

Вести дана »