Povezane vesti

Tramp: Operacija u Iranu 15 od 10, da nismo udarili u roku od dve nedelje, imali bi nuklearno oružje

Tramp: Operacija u Iranu 15 od 10, da nismo udarili u roku od dve nedelje, imali bi nuklearno oružje

Newsmax Balkans pre 22 sata
Predsednik Sjedinjenih Američkih Drržava Donald Tramp saopštio je da bi operaciju američke vojske u Iranu ocenio sa "15 od 10". "Neko me je pitao na skali od 10 kako bih je ocenio. Rekao sam, oko 15", rekao je Donald Tramp na okruglom stolu u Beloj… »
Tramp veoma zadovoljan ratom: "Dajem ocenu 15 od 10"

Tramp veoma zadovoljan ratom: "Dajem ocenu 15 od 10"

B92 pre 22 sata
Predsednik SAD Donald Tramp ocenio je američku vojnu operaciju u Iranu sa "15 od 10" i istakao da je udar sprečio Iran da za dve nedelje dobije nuklearno oružje. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp saopštio je danas da bi operaciju… »
"Kad ludaci imaju nuklearno oružje, dešavaju se loše stvari"

"Kad ludaci imaju nuklearno oružje, dešavaju se loše stvari"

Nova pre 23 sata
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas na skupu u Beloj kući da bi Iran za dve nedelje imao atomsku bombu, da nije nije počeo američko-izraelski napad. "Da smo sačekali sa napadom još dve nedelje, oni bi imali nuklearno oružje, a kada ludaci… »
Trump o ratu s Iranom: Dao bih mu ocjenu 15 od 10

Trump o ratu s Iranom: Dao bih mu ocjenu 15 od 10

SEEbiz pre 23 sata
WASHINGTON - Američki predsjednik Donald Trump govorio je o ratu s Iranom na okruglom stolu u Bijeloj kući, rekavši da bi operaciju ocijenio "15 od 10". "Netko je pitao na ljestvici od 10 kako bih to ocijenio. Rekao sam, otprilike 15", rekao je Trump… »
Tramp: Da nismo napali Iran, za dve nedelje bi imao atomsku bombu - na skali do 10, ratu dajem ocenu 15

Tramp: Da nismo napali Iran, za dve nedelje bi imao atomsku bombu - na skali do 10, ratu dajem ocenu 15

N1 Info pre 24 sata
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je na skupu u Beloj kući da bi Iran za dve nedelje imao atomsku bombu, da nije nije počeo američko-izraelski napad. "Da smo sačekali sa napadom još dve nedelje, oni bi imali nuklearno oružje, a kada ludaci imaju… »
Tramp nastavio da briljira: Ratu bih dao ocenu 15 od 10! Da nismo udarili u roku od dve nedelje, Iran bi imao nuklearno oružje

Tramp nastavio da briljira: Ratu bih dao ocenu 15 od 10! Da nismo udarili u roku od dve nedelje, Iran bi imao nuklearno oružje

Kurir pre 24 sata
Američki predsednik Donald Trampgovorio je o ratu s Iranom na okruglom stolu u Beloj kući, rekavši da bi operaciju ocenio ocenom 15 od 10. "„Neko me je pitao na skali od 1 do 10 kako bih to ocenio. Rekao sam, otprilike oko 15“,, rekao je Tramp… »
Tramp: "Da nismo udarili u roku od 2 nedelje, oni bi imali nuklearno oružje. Ratu bih dao ocenu 15 od 10"

Tramp: "Da nismo udarili u roku od 2 nedelje, oni bi imali nuklearno oružje. Ratu bih dao ocenu 15 od 10"

Telegraf pre 24 sata
Američki predsednik Donald Tramp govorio je o ratu s Iranom na okruglom stolu u Beloj kući, rekavši da bi operaciju ocenio ocenom 15 od 10. "Neko je pitao na lestvici od 10 kako bih to ocenio. Rekao sam, otprilike 15", rekao je Tramp okupljenima. Dodao… »
Tramp o ratu sa Iranom: Na skali od 1-10 ocenio bih sa „15”

Tramp o ratu sa Iranom: Na skali od 1-10 ocenio bih sa „15”

Večernje novosti pre 24 sata
PREDSEDNIK SAD Donald Trump izjavio je tokom okruglog stola u Beloj kući da bi aktuelnu situaciju u vezi sa Iranom ocenio sa „15 od 10“, naglašavajući ozbiljnost sukoba. Foto: Profimedia, Depositphotos -Neko me je pitao, na skali od 1 do 10 kako bih to… »

Vesti dana »