Povezane vesti

Rodić se pravda navijačima OFK Beograda zbog izjave o Zvezdi

Rodić se pravda navijačima OFK Beograda zbog izjave o Zvezdi

Sport klub pre 11 sati
Milan Rodić je dva gola za pobedu nad Partizanom u Humskoj opisao i kao mali poklon Crvenoj zvezdi za titulu, a sada se navijačima OFK Beograda pravda zbog te rečenice. Očigledno je dobio zamerke što je spominjao Crvenu zvezdu, pa je postavljena nova… »
Milan Rodić objavio saopštenje: ''Dosta se 'prašine' podiglo posle pobede nad Partizanom i moje izjave...''

Milan Rodić objavio saopštenje: ''Dosta se 'prašine' podiglo posle pobede nad Partizanom i moje izjave...''

Sportske.net pre 10 sati
Milan Rodić je sa 12 osvojenih trofeja postao najtrofejniji fudbaler u istoriji Crvene zvezde, a posle kraćeg boravka u Švajcarskoj, ove zime je postao član OFK Beograda i već je počeo da se isplaćuje ''romantičarima''. On je proteklog vikenda postigao… »
"Posle meča sa Partizanom sam vruće glave spomenuo Zvezdu": Milan Rodić se pravda zbog izjave iz Humske

"Posle meča sa Partizanom sam vruće glave spomenuo Zvezdu": Milan Rodić se pravda zbog izjave iz Humske

Mondo pre 11 sati
OFK Beograd šokirao je Partizan u Humskoj (2:2), a oba gola dao je bivši fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić. Posle ta dva pogotka je srpski fudbaler "pecnuo" crno-bele i rekao da je to " njegov mali poklon Zvezdi u borbi za titulu". Posle njegovih reči… »
Rodić: "Podigla se prašina posle pobede nad Partizanom..."

Rodić: "Podigla se prašina posle pobede nad Partizanom..."

B92 pre 11 sati
Milan Rodić se oglasio nakon burne izjave. Milan Rodić, fudbaler OFK Beograda, smatra da su "romantičari" u ovom trenutku bolji tim od Partizana. Mnogo se polemisalo nakon te izjave, a Rodić je ipak morao da razjasni celu situaciju saopštenjem: "Dosta se… »
Javio se Milan Rodić posle izjave koja je podigla prašinu: "Ne želim da se dovodi u pitanje..."

Javio se Milan Rodić posle izjave koja je podigla prašinu: "Ne želim da se dovodi u pitanje..."

Telegraf pre 11 sati
Dosta se prašine podiglo kada je Milan Rodić nakon dva gola Partizanu u izjavi posle utakmice pomenuo bivši klub, Crvenu zvezdu. Bek "Romantičara" odigrao je najbolju utakmicu od početka sezone i sa dva gola srušio Partizan u Humskoj, a nakon meča je u… »

Vesti dana »