Povezane vesti
Stojanović: Protesti poljoprivrednika pokazuju da se vlast nije konsolidovala - mislim da nismo u izbornoj godini
N1 Info 04.03.2026
Politikolog Boban Stojanović kaže da su protesti poljoprivrednika "savršeni argument za one koji kažu" da se vlast konsolidovala. Stojanović takođe misli i da Srbija nije u izbornoj godini. "Protesti poljoprivrednika su mi savršeni argument za one koji… »
Stojanović: Protesti poljoprivrednika pokazuju da se vlast nije konsolidovala, ali mislim da nismo u izbornoj godini
Nova 04.03.2026
Politikolog Boban Stojanović kaže da su protesti poljoprivrednika "savršeni argument za one koji kažu" da se vlast konsolidovala. Stojanović takođe misli i da Srbija nije u izbornoj godini. "Protesti poljoprivrednika su mi savršeni argument za one koji… »
Vesti dana »
„Sve je to očekivano“ Vučić u Dnevniku RTS-a o klasteru 3: Samo dve-tri zemlje su bile snažno protiv, ne treba previše očajavati, ali žao mi je saboraca koji su vredno radili
Dnevnik pre 15 minutajoš 44 povezane
Vučić o Klasteru 3: Dve ili tri zemlje bile snažno protiv otvaranja, nije sve zasnovano na zaslugama
Euronews pre 0 minutajoš 22 povezane
Trampu "gubljene vremena pregovaranje sa lažovima", odmah skočile cene nafte! Energetska tržišta reagovala na objavu da je prekid vatre SAD i Irana gotov
Kurir pre 5 satijoš 36 povezanih
'Ponosan sam na sve': Dalić više nije selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske
BBC News pre 1 satjoš 45 povezanih