Povezane vesti
Stojanović: Protesti poljoprivrednika pokazuju da se vlast nije konsolidovala - mislim da nismo u izbornoj godini
N1 Info pre 23 sata
Politikolog Boban Stojanović kaže da su protesti poljoprivrednika "savršeni argument za one koji kažu" da se vlast konsolidovala. Stojanović takođe misli i da Srbija nije u izbornoj godini. "Protesti poljoprivrednika su mi savršeni argument za one koji… »
Stojanović: Protesti poljoprivrednika pokazuju da se vlast nije konsolidovala, ali mislim da nismo u izbornoj godini
Nova pre 22 sata
Politikolog Boban Stojanović kaže da su protesti poljoprivrednika "savršeni argument za one koji kažu" da se vlast konsolidovala. Stojanović takođe misli i da Srbija nije u izbornoj godini. "Protesti poljoprivrednika su mi savršeni argument za one koji… »
Vesti dana »
Mađarska predložila Ukrajini da obnovi isporuke nafte iz Rusije u roku od tri dana
Sputnik pre 5 minutajoš 27 povezanih
Predsednik Irana poslao brutalno upozorenje Kurdima: Tramp ih pozvao na ustanak i pripremio pakleni plan
RTV pre 30 minutajoš 33 povezane
UŽIVO (FOTO/VIDEO) Sukob na Bliskom istoku: Pogođena marina u Abu Dabiju
Newsmax Balkans pre 25 minutajoš 81 povezana
Kreditni rejting Mudis snižava izglede za Srbiju: Politički rizici opterećuju ekonomiju
N1 Info pre 12 satijoš 10 povezanih
Video – Tuča ispred Policijske uprave u Novom Pazaru: dve osobe privedene
Sandžak haber pre 10 minutajoš 128 povezanih