Povezane vesti

"Dosta ljudi misli da to nije normalno" Dara Bubamara o putovanjima sa bivšim mužem i ljubavnom životu: Nekada mi je prijalo…

"Dosta ljudi misli da to nije normalno" Dara Bubamara o putovanjima sa bivšim mužem i ljubavnom životu: Nekada mi je prijalo…

Kurir pre 9 sati
Dara Bubamara ne krije da je sa bivšim mužem Milanom Kesićem u odličnim odnosima i da su već godinama najbolji prijatelji. Pevačica je objasnila kako balansira odnos sa bivšim suprugom i ljubavnim partnerom kada ga ima. Pevačica je progovorila o 24… »
"Sa bivšim mužem ne putujem samo kad imam dečka" Dara Bubamara bez zadrške o partnerima: "Ljudi u Srbiji misle da to nije…

"Sa bivšim mužem ne putujem samo kad imam dečka" Dara Bubamara bez zadrške o partnerima: "Ljudi u Srbiji misle da to nije…

Blic pre 21 sat
Dara Bubamara je gostovala u emisiji 'Ceca show' gde je iskreno govorila o svom emotivnom životu. Otkrila je da se njeno ponašanje u vezama menja u zavisnosti od partnera i da je sada srećna i opuštena u novoj vezi. U najnovijoj epizodi emisije "Ceca… »
"Proveravala sam telefon partneru" Ceca ovo nikad nije priznala: "Zato sam i sama"

"Proveravala sam telefon partneru" Ceca ovo nikad nije priznala: "Zato sam i sama"

Blic pre 22 sata
U najnovijoj epizodi 'Ceca Show' gosti su bili Dara Bubamara, Šejla Zonjić i Princ od Vranje. U iskrenom razgovoru o partnerstvu, Ceca je otkrila kako se ponaša kada je u vezi U najnovijoj epizodi emisije "Ceca show", koja se upravo emituje na Blic… »

Vesti dana »