Povezane vesti

Alkaras "objasnio" dominaciju: "To je ključ"

Alkaras "objasnio" dominaciju: "To je ključ"

B92 pre 15 sati
Najbolji teniser sveta Karlos Alkaras izneo je očekivanja pred masters u Indijan Velsu. Alkaras je ove sezone osvojio Australijan open i turnir u Dohi, a zabeležio je 12 pobeda na 12 mečeva. "Mislim da mnogo bolje kontrolišem svoje emocije. Rekao bih da… »
Đoković otkrio zašto i dalje igra: "Želim još grend slemova" VIDEO

Đoković otkrio zašto i dalje igra: "Želim još grend slemova" VIDEO

B92 pre 16 sati
Novak Đoković objasnio je na pres konferenciji na Indijan Velsu zašto još uvek igra profesionalni tenis. Đoković će u maju da napuni 39 godina, ali i dalje je motivisan da se bori sa skoro 20 godina mlađom konkurencijom. Ciljevi su jasni, a u Melburnu je… »
Novak Đoković otklonio nedoumice: I dalje sam takmičarski nastrojen, nastaviću koliko god budem želeo

Novak Đoković otklonio nedoumice: I dalje sam takmičarski nastrojen, nastaviću koliko god budem želeo

Danas pre 18 sati
Novak Đoković je stigao na masters u Indijan Velsu spreman da se takmiči prvi put otkako se plasirao u finale Australijan opena pre nešto više od mesec dana. U Melburnu, Đoković je savladao dvostrukog branioca titule Sinera u pet setova, a onda je… »
Novak Đoković svestan na koliko visokom nivou igra i dalje: Pobeđujem Sinera, treći sam na svetu, nije to toliko loše!

Novak Đoković svestan na koliko visokom nivou igra i dalje: Pobeđujem Sinera, treći sam na svetu, nije to toliko loše!

Hot sport pre 19 sati
Mnogi teniseri nikada ni ne priđu najboljih 20, a Novak je u 39. godini života treći na svetu! Novak Đoković sa puno samopouzdanja dočekuje Masters u Indijan Velsu, ističući da iza sebe ima sjajan početak sezone i potvrdu da i dalje pripada samom vrhu… »
VIDEO Novaku postavili provokativno pitanje: Zabranio da mu se postavlja, pa ovako ugasio Amerikance, zasijao kad je pričao o…

VIDEO Novaku postavili provokativno pitanje: Zabranio da mu se postavlja, pa ovako ugasio Amerikance, zasijao kad je pričao o…

Nova pre 20 sati
Novak Đoković se po prvi put obratio na turniru u Indijan Velsu, a nimalo neočekivano dobio je pitanje za koje je zamolio da mu se ne postavlja neko vreme. Opet je to bilo direktno ili indirektno pitanje o penziji i koliko dugo razmišlja još da igra. To… »
Đoković: Hoću da osvojim još jedan gren slem

Đoković: Hoću da osvojim još jedan gren slem

Sport klub pre 20 sati
Mesec dana posle finala Australijan opena, Novak Đoković se vraća na teren. Biće treći nosilac u Indijan Velsu, a na konferenciji za medije ne krije koji su njegovi ciljevi u nastavku karijere: – Uvek imam najveće ambicije i želim da osvojim još jedan… »
Neka čuje ceo svet! Oglasio se Novak Đoković pred start Indijan Velsa i začepio usta svima

Neka čuje ceo svet! Oglasio se Novak Đoković pred start Indijan Velsa i začepio usta svima

Večernje novosti pre 20 sati
TENISKA sezona se nastavlja u SAD! FOTO: Tanjug/AP Masters u Indijan Velsu je okupio najbolje igrače današnjice, među njima je i Novak Đoković koji na konferenciji za medije otvorio dušu novinarima. Krenuo je od finala Australijan opena. - Bio je to… »

Vesti dana »