Povezane vesti

Psi rase kane korso napali vlasnicu: Kakve su pravne posledice u takvim slučajevima i koje se mere preduzimaju

Psi rase kane korso napali vlasnicu: Kakve su pravne posledice u takvim slučajevima i koje se mere preduzimaju

Euronews pre 56 minuta
Psi rase kane korso napali su sopstvenu vlasnicu na Voždovcu u Beogradu. Gotovo su je nasmrt izujedali. Žena je sa teškim telesnim povredama i ujedima opasnim po život prevezena u bolnicu. Stanje joj je i dalje kritično. Napadi vlasničkih pasa na ljude… »
Da li je kane korso opasan pas? Istina o rasi koja je krvnički izujedala ženu (57) na Voždovcu

Da li je kane korso opasan pas? Istina o rasi koja je krvnički izujedala ženu (57) na Voždovcu

Mondo pre 3 sata
Žena (57) teško je povređena kada su je u porodičnoj kući na Voždovcu napali psi rase kane korso. Sa povredama opasnim po život, prevezena je u Urgentni centar, gde se lekari bore za njen život. Ponovo otvaramo pitanje - koliko su kane korso psi zaista… »
Lekari joj se još bore za život: Oglasile se komšije žene koju su krvnički napali psi, molila je za milost

Lekari joj se još bore za život: Oglasile se komšije žene koju su krvnički napali psi, molila je za milost

Mondo pre 5 sati
Gordana D. (57), koja je u napadu pasa zadobila teške telesne povrede opasne po život, nalazi se na Odeljenju "Šok A" u KC Srbije gde se lekari još uvek bore za njen život, saznaju mediji. U ponedeljak uveče u porodičnoj kući Gordane D. na Voždovcu… »
"Ja sam, Nora... Nora!" vikala je žena s Trošarine braneći se dok su joj psi kidali meso s ruke: lekari joj se još bore za…

"Ja sam, Nora... Nora!" vikala je žena s Trošarine braneći se dok su joj psi kidali meso s ruke: lekari joj se još bore za…

Kurir pre 6 sati
Gordana D. (57), koja je u napadu pasa zadobila teške telesne povrede opasne po život, nalazi se na Odeljenju "Šok A" u KC Srbije gde se lekari još uvek bore za njen život. U ponedeljak uveče u porodičnoj kući Gordane D. na Voždovcu, nesrećnu ženu su… »
"Ja sam Nora, ja sam Nora!" Žena koju su psi izujedali na Voždovcu molila za milost: Lekari joj se i dalje bore za život

"Ja sam Nora, ja sam Nora!" Žena koju su psi izujedali na Voždovcu molila za milost: Lekari joj se i dalje bore za život

Blic pre 7 sati
Psi koji su napali ženu su vlasnički i pripadaju njenom sinu Gordana D. je prilikom napada vikala svoje ime pokušavajući da smiri pse, ali bez uspeha Gordana D. (57), koja je u napadu pasa zadobila teške telesne povrede opasne po život, nalazi se na… »

Vesti dana »