Povezane vesti
"Mislila sam da Kajmakoski laže da je otet" Slađa Alegro o skandalima na estradi i braku: Na moj račun ležu pare, a muž…
Kurir pre 7 sati
Pevačica Slađa Alegro prokomentarisala je aktuelna dešavanja na estradi. Iako kaže da ne stiže da isprati novosti iz života kolega, ona je iskreno komentarisala situacije u koje je upućena. Na samom početku je čestitala Suzani Jovanović na rođenju unuke… »
"Mislila sam da Kajmakoski laže da je otet" Slađa Alegro o skandalima na estradi i braku: "Na moj račun ležu pare, a muž…
Blic pre 14 sati
Istakla je da joj muž ugovara nastupe i da se ne opterećuje finansijama jer je on bolji ekonomista Rekla je da se sa Milicom Todorović čula nakon porođaja njenog Pevačica Slađa Alegro prokomentarisala je aktuelna dešavanja na estradi. Iako kaže da ne… »
Vesti dana »
(BLOG) Širi se rat na Bliskom istoku: Izrael i Iran razmenjuju napade, UAE i Rijad na meti - cene goriva lete u nebo
N1 Info pre 12 minutajoš 56 povezanih
Poljoprivrednici: „Pratićemo da li će biti ispunjena obećanja, Kokanović da se odmah pusti“
Serbian News Media pre 1 satjoš 48 povezanih
Nova ekonomija: „Agencija Moody’s smanjila izglede za srpsku ekonomiju“
Serbian News Media pre 4 satijoš 8 povezanih
Obojili tribinu u boje srpske trobojke, navijači pazara ih zasuli topovskim udarima: Skandal na samom početku utakmice u Novom Pazaru!
Hot sport pre 12 minutajoš 28 povezanih