Povezane vesti
DZNS objavio nove termine besplatnih edukacija roditelja za pružanje prve pomoći kod odojčadi i male dece
Moj Novi Sad 05.03.2026
U okviru Gradskog centra za unapređenje reproduktivnog zdravlja, a kao nova mera za unapređenje podrške podsticajnom roditeljstvu i ranom razvoju dece, Dom zdravlja Novi Sad (DZNS), u saradnji sa Gradom, realizuje besplatne edukativne radionice za… »
Počinju besplatne radionice prve pomoći za novosadske roditelje beba i male dece - u toku prijave
Radio 021 05.03.2026
Besplatne edukativne radionice za roditelje odojčadi i male dece uzrasta do tri godine na temu pružanja prve pomoći održaće se tokom marta u Gradskom centru za unapređenje reproduktivnog zdravlja u Almaškoj 4. Ove radionice organizuje Dom zdravlja Novi… »
Vesti dana »
Hladni front stigao u Srbiju: Kiša i zahlađenje, evo kada nam se vraća sunce
Euronews pre 40 minutajoš 16 povezanih
Američki ambasador pri UN kritikovao diplomate koje su izašle sa sednice kad se obratio Netanjahu
N1 Info pre 5 minutajoš 8 povezanih
"Pevao sam himnu Srbije, kako drugačije?!" Srušio Srbiju, pa otvorio dušu: "Znam kako je bilo tokom bombardovanja..."
Kurir pre 10 minutajoš 21 povezana
UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTV pre 1 satjoš 4 povezane
Dobra vest za globalnu ekonomiju: Si i Tramp postigli važan dogovor
Mondo pre 35 minutajoš 6 povezanih