Povezane vesti
Pevačica mesec i po dana bez prestanka ima temperaturu, obratila se javnosti: "Radimo na tome da nađemo uzrok"
Telegraf pre 22 dana
Indira Beriša saopštila je da već mesec i po dana ima temperaturu i da još uvek nije otkriven razlog zbog kog je u takvom stanju. - Dragi moji. Samo da vam se javim i objasnim zašto me nema u poslednje vreme. Već mesec i po dana imam temperaturu i… »
"Mesec i po dana imam temperaturu", pevačica nestala iz javnosti, objavom zabrinula sve: "Ne znam šta je uzrok"
Blic pre 22 dana
Pevačica je istakla da joj je zdravlje sada prioritet i zato nije javno aktivna. Trenutno se traži uzrok njene bolesti, a zahvaljuje fanovima na podršci i strpljenju. Pevačica Indira Beriša oglasila se na mrežama gde je otkrila da mesec i po dana ima… »
Vesti dana »
UKP ušao u zgradu Filozofskog fakulteta u Beogradu: Policija da obavila razgovore sa dekanom i zaposlenima
NIN pre 46 minutajoš 66 povezanih
Poverenik, udruženja i Savet za štampu pozvali medije da u izveštavanju o smrti studentkinje poštuju privatnost i dostojanstvo
Šabačke novosti pre 2 satajoš 26 povezanih
Iranska nuklearna postrojenja pogođena u napadima Amerike! Hakeri povezani sa Teheranom upali u mejl šefa FBI! Tramp: Vojna operacija ide odlično! (video)
Kurir pre 21 minutajoš 130 povezanih
Snažno nevreme u regionu: U Zagrebu oštećene škole i vrtići, nastava otkazana, u delovima Crne Gore satima nema struje
NIN pre 4 satijoš 53 povezane