Povezane vesti
Srpska starleta šokirala priznanjem o odrastanju: "Majka mi je jedna dama, otac je me je napravio ovakvom"
Mondo pre 22 dana
Rijaliti zvezda Maja Marinković imala je teško detinjstvo s obzirom da je odrasla samo sa ocem Takijem, koji je i do dan danas njena najveća podrška. Nju je majka ostavila dok je bila mala, pa i uprkos tome nikada nije rekla ružnu reč za ženu koja ju je… »
"Sačuvala sam dostojanstvo, čovek je veliki koliko oprašta" Maja Marinković progovorila o odnosu sa majkom: Možda mi je falilo…
Kurir pre 23 dana
Maja Marinković nikada nije krila da je "tatina princeza" i da nije odrastala pored majke koju jako retko spominje u javnosti. Učesnica Elite je za crnim stolom demantovala da je ikada rekla ružnu reč za ženu koja ju je rodila. - Nikada ružnu reč nisi… »
Maja Marinković progovorila o svojoj mami, priznala u kakvom su zaista odnosu: "Nikada ružnu reč nisam rekla za nju"
Blic pre 23 dana
Istakla je da je njen odnos sa majkom sada izgladjen, iako je odrasla uglavnom uz oca. Maja je rekla da joj u detinjstvu ništa nije falilo finansijski, ali da možda jeste ljubavi, što su uspele sada da nadoknade. Maja Marinković ustala je za crnim stolom… »
Vesti dana »
Letnje računanje vremena u Srbiji počinje 29. marta pomeranjem sata za jedan čas unapred
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 28 povezanih
Vremenske prilike i otežani uslovi na putevima u Srbiji tokom vikenda 28-29. mart 2026.
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 44 povezane
Dekan Filozofskog fakulteta najavio pravne postupke protiv medija koji su širili neistine i dezinformacije
Euronews pre 43 minutajoš 17 povezanih
Brnabić povezala studentske blokade sa tragedijom na Filozofskom i tvrdi da vlast ne politizuje taj slučaj
N1 Info pre 33 minutajoš 16 povezanih
Krvava noć u Novom Pazaru: Mladići izbodeni u Čerkez mahali, jedan kritično
Sandžak haber pre 1 satjoš 16 povezanih