Povezane vesti
Srpska starleta šokirala priznanjem o odrastanju: "Majka mi je jedna dama, otac je me je napravio ovakvom"
Mondo pre 22 dana
Rijaliti zvezda Maja Marinković imala je teško detinjstvo s obzirom da je odrasla samo sa ocem Takijem, koji je i do dan danas njena najveća podrška. Nju je majka ostavila dok je bila mala, pa i uprkos tome nikada nije rekla ružnu reč za ženu koja ju je… »
"Sačuvala sam dostojanstvo, čovek je veliki koliko oprašta" Maja Marinković progovorila o odnosu sa majkom: Možda mi je falilo…
Kurir pre 23 dana
Maja Marinković nikada nije krila da je "tatina princeza" i da nije odrastala pored majke koju jako retko spominje u javnosti. Učesnica Elite je za crnim stolom demantovala da je ikada rekla ružnu reč za ženu koja ju je rodila. - Nikada ružnu reč nisi… »
Maja Marinković progovorila o svojoj mami, priznala u kakvom su zaista odnosu: "Nikada ružnu reč nisam rekla za nju"
Blic pre 23 dana
Istakla je da je njen odnos sa majkom sada izgladjen, iako je odrasla uglavnom uz oca. Maja je rekla da joj u detinjstvu ništa nije falilo finansijski, ali da možda jeste ljubavi, što su uspele sada da nadoknade. Maja Marinković ustala je za crnim stolom… »
Vesti dana »
Letnje računanje vremena u Srbiji počinje 29. marta pomeranjem sata za jedan čas unapred
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 30 povezanih
Porast nivoa reka, očekuje se da Sava kod Šapca pređe granicu redovne odbrane od poplava
Šabačke novosti pre 37 minutajoš 48 povezanih
BLOG UŽIVO Veliki saveznik Irana ušao u rat na Bliskom istoku: Napali Izrael prvi put od početka sukoba, iz Teherana stižu nove pretnje
Nova pre 32 minutajoš 21 povezana
Opozicija na sednici skupštinskog Odbora: Predstava za javnost, zloupotreba tragedije
Beta pre 2 minutajoš 15 povezanih