Povezane vesti

Srpska starleta šokirala priznanjem o odrastanju: "Majka mi je jedna dama, otac je me je napravio ovakvom"

Srpska starleta šokirala priznanjem o odrastanju: "Majka mi je jedna dama, otac je me je napravio ovakvom"

Mondo pre 1 dan
Rijaliti zvezda Maja Marinković imala je teško detinjstvo s obzirom da je odrasla samo sa ocem Takijem, koji je i do dan danas njena najveća podrška. Nju je majka ostavila dok je bila mala, pa i uprkos tome nikada nije rekla ružnu reč za ženu koja ju je… »
"Sačuvala sam dostojanstvo, čovek je veliki koliko oprašta" Maja Marinković progovorila o odnosu sa majkom: Možda mi je falilo…

"Sačuvala sam dostojanstvo, čovek je veliki koliko oprašta" Maja Marinković progovorila o odnosu sa majkom: Možda mi je falilo…

Kurir pre 2 dana
Maja Marinković nikada nije krila da je "tatina princeza" i da nije odrastala pored majke koju jako retko spominje u javnosti. Učesnica Elite je za crnim stolom demantovala da je ikada rekla ružnu reč za ženu koja ju je rodila. - Nikada ružnu reč nisi… »
Maja Marinković progovorila o svojoj mami, priznala u kakvom su zaista odnosu: "Nikada ružnu reč nisam rekla za nju"

Maja Marinković progovorila o svojoj mami, priznala u kakvom su zaista odnosu: "Nikada ružnu reč nisam rekla za nju"

Blic pre 2 dana
Istakla je da je njen odnos sa majkom sada izgladjen, iako je odrasla uglavnom uz oca. Maja je rekla da joj u detinjstvu ništa nije falilo finansijski, ali da možda jeste ljubavi, što su uspele sada da nadoknade. Maja Marinković ustala je za crnim stolom… »

Vesti dana »