Povezane vesti

"U bolnicu odem kad imam crne misli, ne mogu da imam decu zbog bolesti" Bojan otkrio da odavno ne nastupa, a ovo mu je izvor…

"U bolnicu odem kad imam crne misli, ne mogu da imam decu zbog bolesti" Bojan otkrio da odavno ne nastupa, a ovo mu je izvor…

Blic pre 3 sata
Otkriva da mu boravak u bolnici pomaže i da sam traži pomoć kada oseti da je potrebno Naglašava da je često na relaciji Crna Gora - Beograd Pevač Bojan Tomović tvrdi da ne nastupa godinama unazad zato što se posvetio svom zdravstvenom stanju i rešavanju… »
"Nekako sam tamo među svojima" Bojan Tomović otkrio da odavno ne nastupa, a ovo mu je izvor zarade: "Samo me majka voli"

"Nekako sam tamo među svojima" Bojan Tomović otkrio da odavno ne nastupa, a ovo mu je izvor zarade: "Samo me majka voli"

Kurir pre 3 sata
Pevač Bojan Tomović otkriva da godinama nije nastupao jer je fokusiran na svoje zdravlje i na lečenje bipolarnog poremećaja. On je naime, za domaće medije rekao da ima druge izvore zarade, kao i da njemu ne može da se desi da mu bilo ko baci bombu na… »
"Tamo sam pod nadzorom, potresla je moja objava" Bojan Tomović o svojoj bolesti, pa pomenuo majku i brata

"Tamo sam pod nadzorom, potresla je moja objava" Bojan Tomović o svojoj bolesti, pa pomenuo majku i brata

Telegraf pre 2 sata
Pevač Bojan Tomović tvrdi da ne nastupa godinama unazad zato što se posvetio svom zdravstvenom stanju i rešavanju problema sa bipolarnim poremećajem. On je naime, za Blic rekao da ima druge izvore zarade, kao i da njemu ne može da se desi da mu bilo ko… »
Marko Gačić prvi put otkrio kako ga je Goga uhvatila u prevari: Molio da se ne objavljuje snimak sa navodnom ljubavnicom

Marko Gačić prvi put otkrio kako ga je Goga uhvatila u prevari: Molio da se ne objavljuje snimak sa navodnom ljubavnicom

Mondo pre 5 sati
Pevač Marko Gačić mesecima unazad ne prestaje da diže prašinu u javnosti zbog afere koja ga je na kraju i koštala braka. On je na pres konferenciji za novinare prvi put progovorio o svemu, i dotakao se bivše supruge, koleginice koju su optužili da je… »
"Rešavamo stambeno pitanje i razvodimo se sporazumno" Marko Gačić otkrio nove detalje rastanka sa pevačicom: "Nije prijatno"…

"Rešavamo stambeno pitanje i razvodimo se sporazumno" Marko Gačić otkrio nove detalje rastanka sa pevačicom: "Nije prijatno"…

Blic pre 6 sati
Navodi da su njegove i Gogine trenutne odluke bile takve da ne štete deci Proces razvoda još nije završen jer postoje nerešena pitanja Pevač Marko Gačić dao je za Blic prvi intervju u jeku razvoda od pevačice Goge Gačić, kada je rekao da je prevario, a… »
Otkrivena istina o ljubavnici Marka Gačića: Šuškalo se da je sa jedva punoletnom, a on smuvao konobaricu iz Beča?

Otkrivena istina o ljubavnici Marka Gačića: Šuškalo se da je sa jedva punoletnom, a on smuvao konobaricu iz Beča?

Mondo pre 6 sati
Marko Gačić održao je pres konferenciju povodom izlaska nove pesme, ali se dotakao i teme koja mesecima unazad puni stranice štampe - afere nakon koje je njegov brak okončan. Podsetimo, Marko je priznao da je prevario svoju suprugu Gogu Gačić, ali i da… »
"Teško mi je da devojku sa kojom sam prevario Gogu nazovem ljubavnicom" Nikad iskreniji intervju Marka Gačića: Svi detalji o…

"Teško mi je da devojku sa kojom sam prevario Gogu nazovem ljubavnicom" Nikad iskreniji intervju Marka Gačića: Svi detalji o…

Kurir pre 6 sati
Marko Gačić organizovao je danas konferenciju za novinare na kojoj je otvoreno govorio o razvodu od još uvek zakonite supruge Goge Gačić. Nakon višenedeljnih spekulacija u medijima i na društvenim mrežama, pevač je odlučio da se obrati javnosti i lično… »
"Želim joj da bude srećna i da nađe nekoga": Marko Gačić se prvi put obratio Gogi nakon što ju je ostavio zbog druge

"Želim joj da bude srećna i da nađe nekoga": Marko Gačić se prvi put obratio Gogi nakon što ju je ostavio zbog druge

Mondo pre 7 sati
Pevač Marko Gačić održao je konferenciju za medije u jednom beogradskom restoranu, a tom prilikom govorio je o svim aktuelnim temama o kojima se šuška mesecima unazad. Pevač je na press konferenciju došao raspoložen, a pored priče o novoj numeri "Amanet"… »
"Prevario sam Gogu, zaljubljen sam!" Šok ispovest Gačića o raspadu braka: "To mi nije ljubavnica nego devojka"

"Prevario sam Gogu, zaljubljen sam!" Šok ispovest Gačića o raspadu braka: "To mi nije ljubavnica nego devojka"

Telegraf pre 6 sati
Marko Gačić priznao je pred medijima da jeste varao svoju suprugu, pevačicu Gogu Gačić, sa kojom je proveo 10 godina i dobio dvoje dece. On je nakon objavljivanja pesme "Amanet" organizovao konferenciju za medije na koju je došao da iznese svoju stranu… »
"Prevario sam Gogu, greška je što se naš odnos nije završio ranije": Prva ispovest Marka Gačića o neverstvu

"Prevario sam Gogu, greška je što se naš odnos nije završio ranije": Prva ispovest Marka Gačića o neverstvu

Nova pre 8 sati
Pevač Marko Gačić, koji je napustio porodični dom i razveo se od supruge Goge, otkrio je kada su počeli da se udaljavaju, kada je došlo do prevare, ali i ko ih je savetovao da se rastanu što bezbolnije zbog dece. Njih dvoje su privukli pažnju javnosti… »
"Prevario sam Gogu, ona sad traži stan" Prva ispovest Marka Gačića o neverstvu i razvodu od pevačice: Greška je što se taj…

"Prevario sam Gogu, ona sad traži stan" Prva ispovest Marka Gačića o neverstvu i razvodu od pevačice: Greška je što se taj…

Kurir pre 9 sati
Pevač Marko Gačić, koji je napustio porodični dom i razveo se od supruge Goge, otkrio je kada su počeli da se udaljavaju, kada je došlo do prevare, ali i ko ih je savetovao da se rastanu što bezbolnije zbog dece. - Dosta se piše o meni, a nisam baš… »
Marko Gačić prvi put o aferi o kojoj je brujala Srbija: Otkrio istinu i o jedva punoletnoj navodnoj ljubavnici

Marko Gačić prvi put o aferi o kojoj je brujala Srbija: Otkrio istinu i o jedva punoletnoj navodnoj ljubavnici

Mondo pre 9 sati
Pevač Marko Gačić, koji je napustio porodični dom i razveo se od supruge Goge, prvi put je progovorio o svom braku i kako je došlo do prevare koja je odjeknula u medijima. Kako je otkrio, nije bio najsrećniji kada je javnost saznala za aferu, ponajviše… »
Šok Marko Gačić priznao da je prevario Gogu: "Zaljubio sam se! Ona treba da se odseli od mojih roditelja"

Šok Marko Gačić priznao da je prevario Gogu: "Zaljubio sam se! Ona treba da se odseli od mojih roditelja"

Telegraf pre 10 sati
Marko Gačić priznao je da je prevario suprugu, pevačicu Gogu Gačić! Nakon što se u medijima nedeljama pisalo o njegovim skandaloznim neverstvima, on je sada i javno priznao da jeste bio neveran. On tvrdi kako "brak nije funkcionisao" i da su se "prosto… »
"Prevario sam gogu, SAD traži drugi stan": Prva ispovest Marka Gačića o neverstvu, razvodu od pevačice i deci: "Išli smo na…

"Prevario sam gogu, SAD traži drugi stan": Prva ispovest Marka Gačića o neverstvu, razvodu od pevačice i deci: "Išli smo na…

Blic pre 10 sati
Gačić smatra da je bolje za decu da roditelji žive odvojeno nego u neharmoničnom odnosu Marko tvrdi da je sa Gogom išao na savetovanja kako da se rastanu najbolje zbog dece Pevača Marka Gačića smo sreli na snimanju emisije "Ceca show" koja se emituje u… »

Vesti dana »