Povezane vesti
"Šta će meni sve, ako odu moja deca od mene": Ratarci strahuju zbog cementare, ne veruju kompaniji
N1 Info 05.03.2026
I stanovnici sela Ratari u blizini Obrenovca izašli su da protestuju. Ali ne zbog problema u ratarstvu, već iz straha da će već ugroženo zdravlje dodatno da im naruši cementara koja bi uskoro trebala da im nikne u komšiluku. Ne žele stanovnici sela… »
"Ratarci ne žele cementaru": Meštani obrenovačkog sela organizovali blokadu zabrinuti za svoje zdravlje
Nova 05.03.2026
Stanovnici sela Ratari organizuju mirnu dvočasovnu blokadu saobraćaja, od 14 časova do 16 časova, u znak protesta protiv najavljene izgradnje cementare u neposrednoj blizini njihovih domova i plodnih oranica. Meštani kažu da imaju informacije da će… »
"Ratarci ne žele cementaru": Meštani obrenovačkog sela organizovali blokadu zabrinuti za svoje zdravlje
N1 Info 05.03.2026
Stanovnici sela Ratari organizuju mirnu dvočasovnu blokadu saobraćaja, od 14 časova do 16 časova, u znak protesta protiv najavljene izgradnje cementare u neposrednoj blizini njihovih domova i plodnih oranica. Meštani kažu da imaju informacije da će… »
Stanovnici Ratara kod Obrenovca najavili blokadu saobraćaja u znak protesta protiv najavljene izgradnje cementare
Nova 05.03.2026
Stanovnici sela Ratari najavili su da će organizovati dvočasovnu mirnu blokadu saobraćaja danas od 14 časova do 16 časova, u znak protesta protiv najavljene izgradnje cementare u neposrednoj blizini njihovih domova i plodnih oranica. Zbor Obrenovac… »
Blokada puta Obrenovac-Šabac zbog izgradnje cementare u selu Ratari
Serbian News Media 05.03.2026
Stanovnici sela Ratari kod Obrenovca najavili su da će danas blokirati put Šabac-Obrenovac zbog izgradnje cementare kompanije Lafarž Holcim na toj lokaciji. „Ovim činom meštani žele da iskažu svoj najoštriji protest protiv najavljene izgradnje cementare… »
Vesti dana »
Skupština usvojila zakone o roditeljima-negovateljima, o oružju i municiji, izmene Krivičnog zakonika
RTS pre 1 satjoš 43 povezane
'Čuli su se vrisci': Putnik iz Srbije zamalo ispao kroz prozor aviona Rajanera
BBC News pre 55 minutajoš 50 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Tramp: Iran tražio nastavak razgovora, ali SAD poručile da je prekid vatre završen
Euronews pre 49 minutajoš 57 povezanih
Srbija ponovo snižava akcize na gorivo zbog rasta cena nafte
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 29 povezanih