Povezane vesti
"Šta će meni sve, ako odu moja deca od mene": Ratarci strahuju zbog cementare, ne veruju kompaniji
N1 Info pre 1 dan
I stanovnici sela Ratari u blizini Obrenovca izašli su da protestuju. Ali ne zbog problema u ratarstvu, već iz straha da će već ugroženo zdravlje dodatno da im naruši cementara koja bi uskoro trebala da im nikne u komšiluku. Ne žele stanovnici sela… »
"Ratarci ne žele cementaru": Meštani obrenovačkog sela organizovali blokadu zabrinuti za svoje zdravlje
Nova pre 1 dan
Stanovnici sela Ratari organizuju mirnu dvočasovnu blokadu saobraćaja, od 14 časova do 16 časova, u znak protesta protiv najavljene izgradnje cementare u neposrednoj blizini njihovih domova i plodnih oranica. Meštani kažu da imaju informacije da će… »
"Ratarci ne žele cementaru": Meštani obrenovačkog sela organizovali blokadu zabrinuti za svoje zdravlje
N1 Info pre 1 dan
Stanovnici sela Ratari organizuju mirnu dvočasovnu blokadu saobraćaja, od 14 časova do 16 časova, u znak protesta protiv najavljene izgradnje cementare u neposrednoj blizini njihovih domova i plodnih oranica. Meštani kažu da imaju informacije da će… »
Stanovnici Ratara kod Obrenovca najavili blokadu saobraćaja u znak protesta protiv najavljene izgradnje cementare
Nova pre 1 dan
Stanovnici sela Ratari najavili su da će organizovati dvočasovnu mirnu blokadu saobraćaja danas od 14 časova do 16 časova, u znak protesta protiv najavljene izgradnje cementare u neposrednoj blizini njihovih domova i plodnih oranica. Zbor Obrenovac… »
Blokada puta Obrenovac-Šabac zbog izgradnje cementare u selu Ratari
Serbian News Media pre 1 dan
Stanovnici sela Ratari kod Obrenovca najavili su da će danas blokirati put Šabac-Obrenovac zbog izgradnje cementare kompanije Lafarž Holcim na toj lokaciji. „Ovim činom meštani žele da iskažu svoj najoštriji protest protiv najavljene izgradnje cementare… »
Vesti dana »
Najveće bombardovanje Irana do sada, aerodrom u plamenu! Snažne eksplozije u Teheranu i Tel Avivu! Tramp razmatra slanje trupa, Izrael ostaje bez PVO raketa?
Kurir pre 15 minutajoš 18 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Tramp: Američke odbrambene kompanije će četvorostruko povećati proizvodnju oružja
Euronews pre 40 minutajoš 14 povezanih