Povezane vesti
"Pre dva sata sam čula..." Seka progovorila o zdravstvenom stanju Zorice Brunclik: "Volela bih da bude dobro"
Telegraf pre 1 dan
Seka Aleksić upitana je pred večerašnji nastup u Beogradu za zdravstveno stanje Zorice Brunclik, te da li se čula sa njom ili njenim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem. - Ja jesam čula i to danas. Nemam pojma ni kako je, ništa... Planirala sam… »
"Žao mi je, neću Kemišu da stajem na muku", Miroslav Ilić progovorio o zdravstvenom stanju Zorice Brunclik
Blic pre 2 dana
Pevačica je navodno operisana, ali detalji nisu poznati javnosti, što je potvrdio i Ilić. Ilić je izrazio zabrinutost i poželeo brz oporavak Zorici, ali nije želeo da zove njenog supruga Kemiša da ga ne opterećuje dodatno. Pevač Miroslav Ilić progovorio… »
"Žao mi je" Miroslav Ilić progovorio o zdravstvenom stanju Zorice Brunclik: "Čuo sam, neću da stajem na muku"
Telegraf pre 2 dana
Miroslav Ilić dao je svoj komentar na pitanje o Zorici Brunclik, odnosno da li se čuo sa njom i Miroljubom Aranđelovićem Kemišem nakon informacija o njenom lošem zdravstvenom stanju. - Čuo sam i ja nešto, e sada koliko je to dramatično ne znam. U svakom… »
"Načula sam da je Zorica Brunclik operisana": Vesna Zmijanac o zdravstvenom stanju koleginice
Nova pre 2 dana
Pevačica Vesna Zmijanac je sinoć imala nastup u jednom prestoničkom lokalu, a tom prilikom je otkrila da je njega koleginica Zorica Brunclik operisana. Vesna je komentarisala dešavanja na estradi, a onda je na pitanje novinara o tome da se priča da je… »
Vesti dana »
"Danas će Iran biti žestoko pogođen, razmatram potpuno uništenje": Oglasio se Tramp jezivom pretnjom
Mondo pre 6 minutajoš 33 povezane
BLOG UŽIVO: Tramp zapretio dodatnim napadima na zvaničnike, iranska mornarica pokrenula talas napada dronovima na američke baze u regionu
Insajder pre 41 minutajoš 76 povezanih
Orban objavio snimak u kojem mu Zelenski preti; Tramp objasnio zašto još uvek nema mira u Ukrajini
RTS pre 16 minutajoš 33 povezane
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Zemlje Bliskog istoka prijavljuju nove napade Irana, pogođen tanker Maršalskih ostrva
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih