Povezane vesti
(Foto) Skandalozan grafit osvanuo na automobilu na Detelinari. Ljudi šokirani: "Ja sam lažov"
Dnevnik pre 2 dana
Stanovnici novosadskog naselja Detelinara jutros su doživeli iznenađenje koje je odmah postalo glavna tema komšijskih priča. Na jednom parkiranom automobilu osvanuo je šokantan natpis, očigledno ispisan markerom, koji je direktno "obraćao" vozaču. - Ja… »
(Foto) "Ja sam baboj***c i lažov" Nezapamćena osveta na Detelinari: Novosađaninu na haubi osvanula poruka koju će dobro…
Blic pre 2 dana
Mnogi prolaznici su fotografisali neobičan prizor na parkingu Poruka je bila ispisana markerom na haubi automobila Stanovnike novosadskog naselja Detelinara jutros je dočekao prizor koji je brzinom svetlosti postao glavna tema komšijskih razgovora… »
Skandal na parkingu u Novom Sadu: Osvanuo misteriozni natpis na kolima, vlasniku neće biti dobro kad vidi
Telegraf pre 2 dana
Stanovnici novosadskog naselja Detelinara jutros su doživeli iznenađenje koje je odmah postalo glavna tema komšijskih priča. Na jednom parkiranom automobilu osvanuo je šokantan natpis, očigledno ispisan markerom, koji je direktno "obraćao" vozaču. - Ja… »
Vesti dana »
"Svi ste na našem nišanu, spremamo vam mnogo iznenađenja!" Netanjahu najavio udare na Iran bez milosti, pa otkrio šta mu je Tramp lično tražio
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Zlatni korset i elegantne pantalone, a kosa do ramena: Ceca Ražnatović na koncertu u Loznici pokazala moćan stil: Folk diva oduševila (video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane