Povezane vesti
Slavlje u domu Verice i Veljka, ona se oglasila nikad srećnija: Stižu čestitke sa svih strana
Telegraf pre 1 dan
Muzičar Veljko Kuzmančević danas proslavlja 43. rođendan, a tim povodom mu je emotivnu poruku uputila njegova supruga, modna kreatorka Verica Rakočević. Naime, Verica je na društvenim mrežama podelila zajedničku fotografiju i uz nju napisala kratku, ali… »
Veliko slavlje u domu Verice Rakočević i Veljka! Stižu čestitke sa svih strana: "Medo moj"
Blic pre 1 dan
Verica i Veljko su godinama u braku, iako ih deli 35 godina razlike, i svojim odnosom dokazuju da godine nisu prepreka za sreću. Nedavno su ugostili Lazara Ristovskog i njegovu znatno mlađu partnerku Anicu Lazić, s kojima su proveli prijatno vreme… »
"Medo moj" Verica Rakočević se obratila svom dosta mlađem suprugu javno, a evo koji je razlog
Kurir pre 1 dan
Muzičar Veljko Kuzmančević danas proslavlja 43. rođendan, a tim povodom mu je emotivnu poruku uputila njegova supruga, modna kreatorka Verica Rakočević. Naime, Verica je na društvenim mrežama podelila zajedničku fotografiju i uz nju napisala kratku, ali… »
Slavna Srpkinja Dušankinom sinu javno putila najnežnije reči: 35 godine mlađeg voli ko Boga, a napadali ih zbog ljubavi
Mondo pre 1 dan
Verica Rakočević više od decenije uživa u skladnom braku sa Veljkom Kuzmančevićem, a nedavno su proslavili i godišnjicu ljubavi. Modna kreatorka se sada oglasila na mrežama, te svom suprugu javno uputila emotivne reči: - Medo moj, sijaj još sto godina -… »
"Medo moj..." Verica Rakočević se javno obratila suprugu na važan datum za njihovu porodicu i objavila zajedničku fotografiju…
Kurir pre 1 dan
Verica Rakočević više od decenije uživa u braku sa Veljkom Kuzmančevićem, a nedavno su proslavil i godišnjicu ljubavi. Modna kreatorka je svom suprugu javno uputila emotivne reči povodom rođendana. Verica je na svom Instagramu objavila zajedničku… »
Vesti dana »
Ujutru hladno, preko dana sunčano i toplo vreme: temperatura do 20 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 17 povezanih
FOTO Fotografije Novaka zapalile internet, Srbin ih okačio i poslao moćnu poruku
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih