Povezane vesti

"Moji su klasične kamikaze za akciju": U sudu "Skaj" Džonija sa Vračara, ovako je hteo da likvidira škaljarca

"Moji su klasične kamikaze za akciju": U sudu "Skaj" Džonija sa Vračara, ovako je hteo da likvidira škaljarca

Telegraf pre 3 sata
Planirali ubistvo Runja. Suđenje okribljenim pripadnicima navodnog Vračarskog klana, sa kojima je, jednom optužnicom obuhvaćen u vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, nastavljeno je u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjam "Skaj" poruka povezanim sa… »
"Čeka se Vučić da proglasi vanredno stanje, samo da krene anarhija", poruka vođe "vračaraca" saradniku tokom korone

"Čeka se Vučić da proglasi vanredno stanje, samo da krene anarhija", poruka vođe "vračaraca" saradniku tokom korone

N1 Info pre 6 sati
Izvođenjem "skaj" poruka u Specijalnom sudu nastavljeno je suđenje pripadnicima "vračarskog" klana, optuženim za tri teška ubistva i šest pokušaja ubistava. "Sve je stalo, čeka se Vučić da proglasi vanredno stanje, samo da krene anarhija. Ja se nadam da… »
"Čeka se Vučić da proglasi vanredno stanje, samo da krene anarhija": Na suđenju pročitane poruke vođe "vračaraca" upućene…

"Čeka se Vučić da proglasi vanredno stanje, samo da krene anarhija": Na suđenju pročitane poruke vođe "vračaraca" upućene…

Nova pre 5 sati
Izvođenjem "skaj" poruka u Specijalnom sudu nastavljeno je suđenje pripadnicima "vračarskog" klana, optuženim za tri teška ubistva i šest pokušaja ubistava. "Sve je stalo, čeka se Vučić da proglasi vanredno stanje, samo da krene anarhija. Ja se nadam da… »
"Dolaze dušmani u kafanu, treba da ulete unutra i izbuše sve" Na suđenju vračarskom klanu prikazane "Skaj" poruke Džonija sa…

"Dolaze dušmani u kafanu, treba da ulete unutra i izbuše sve" Na suđenju vračarskom klanu prikazane "Skaj" poruke Džonija sa…

Kurir pre 6 sati
Prema presretnutoj Skaj komunikaciji, koja je danas izvedena kao dokaz pred Specijalnim sudom u Beogradu, Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, navodni vođa vračarskog klana bio je spreman da za ubistvo Miloša Nilovića Runje plati 200.000 evra, a… »
Džoni sa Vračara kome sude zbog ubistava želeo anarhiju: Ja se nadam da će da padne svetski poredak, da će da zavlada…

Džoni sa Vračara kome sude zbog ubistava želeo anarhiju: Ja se nadam da će da padne svetski poredak, da će da zavlada…

Kurir pre 8 sati
Nikola Vušović zvani Dzoni da Vračara, koji je označen kao vođa vračarskog klana, u porukama preko Skaja, koje su danas prikazane u sudnici Specijalnog suda u Beogradu u martu 2020. godine od saradnika je tražio da mu pomognu u lociranju Miloša Nilovića… »

Vesti dana »