Povezane vesti
"Moji su klasične kamikaze za akciju": U sudu "Skaj" Džonija sa Vračara, ovako je hteo da likvidira škaljarca
Telegraf pre 3 sata
Planirali ubistvo Runja. Suđenje okribljenim pripadnicima navodnog Vračarskog klana, sa kojima je, jednom optužnicom obuhvaćen u vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, nastavljeno je u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjam "Skaj" poruka povezanim sa… »
"Čeka se Vučić da proglasi vanredno stanje, samo da krene anarhija", poruka vođe "vračaraca" saradniku tokom korone
N1 Info pre 6 sati
Izvođenjem "skaj" poruka u Specijalnom sudu nastavljeno je suđenje pripadnicima "vračarskog" klana, optuženim za tri teška ubistva i šest pokušaja ubistava. "Sve je stalo, čeka se Vučić da proglasi vanredno stanje, samo da krene anarhija. Ja se nadam da… »
"Čeka se Vučić da proglasi vanredno stanje, samo da krene anarhija": Na suđenju pročitane poruke vođe "vračaraca" upućene…
Nova pre 5 sati
Izvođenjem "skaj" poruka u Specijalnom sudu nastavljeno je suđenje pripadnicima "vračarskog" klana, optuženim za tri teška ubistva i šest pokušaja ubistava. "Sve je stalo, čeka se Vučić da proglasi vanredno stanje, samo da krene anarhija. Ja se nadam da… »
"Dolaze dušmani u kafanu, treba da ulete unutra i izbuše sve" Na suđenju vračarskom klanu prikazane "Skaj" poruke Džonija sa…
Kurir pre 6 sati
Prema presretnutoj Skaj komunikaciji, koja je danas izvedena kao dokaz pred Specijalnim sudom u Beogradu, Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, navodni vođa vračarskog klana bio je spreman da za ubistvo Miloša Nilovića Runje plati 200.000 evra, a… »
Džoni sa Vračara kome sude zbog ubistava želeo anarhiju: Ja se nadam da će da padne svetski poredak, da će da zavlada…
Kurir pre 8 sati
Nikola Vušović zvani Dzoni da Vračara, koji je označen kao vođa vračarskog klana, u porukama preko Skaja, koje su danas prikazane u sudnici Specijalnog suda u Beogradu u martu 2020. godine od saradnika je tražio da mu pomognu u lociranju Miloša Nilovića… »
Vesti dana »
Laridžani: Odgovorićemo na moguću kopnenu ofanzivu, biće mnogo zarobljenih i ubijenih
RTV pre 46 minutajoš 77 povezanih
Pezeškijan brutalno zapretio: Oštro ćemo reagovati na separatističke aktivnosti u Iranu
Večernje novosti pre 6 minutajoš 29 povezanih